Απίθανος Κριστιάνο στα 38 του: Ζητούσε από τον προπονητή του να μην τον κάνει αλλαγή (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Απίθανος Κριστιάνο στα 38 του: Ζητούσε από τον προπονητή του να μην τον κάνει αλλαγή (vid)

Κώστας Τόπας 10:02 - 21.07.2023

Στα 38 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ακούραστος, αγέραστος και πάντα με απίστευτη θέληση να αγωνίζεται. Οπως και το απέδειξε γι' ακόμη μία φορά στη φιλική αναμέτρηση με την Μπενφίκα.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/7) η Μπενφίκα και η Αλ Νασρ τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλική αναμέτρηση, με τους «αετούς» να κατακτούν τη νίκη με 4-1. Ενα από τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα ήταν η «αλήτικη» ντρίμπλα του Άνχελ Ντι Μαρία στον Πορτογάλο αστέρα.

Με ένα απίθανο... σομπρέρο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός άφησε «άγαλμα» τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης και κέρδισε το χειροκρότημα της εξέδρας. Από την πλευρά του πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε γι' ακόμη μία φορά την «δίψα» που έχει για να αγωνίζεται.

Στα 38 του χρόνια, ο «CR7» δείχνει αγέραστος, ακούραστος και πάντα με απίστευτη θέληση να δίνει τον καλύτερο του εαυτό στο χορτάρι. Ακόμα και σε φιλικές αναμετρήσεις. Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Λουίς Κάστρο ήταν έτοιμος να περάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο, αυτό δεν άρεσε στον Πορτογάλο αστέρα, ο οποίος με χαρακτηριστική κίνηση ζήτησε από τον προπονητή του να τον αφήσει να παίξει άλλα πέντε λεπτά. Τελικά, η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε αλλαγή στο 84'.