Ο Ντι Μαρία «χάζεψε» με απίθανο... σομπρέρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Η αντίδραση του Πορτογάλου (vid)

Ο Ντι Μαρία «χάζεψε» με απίθανο... σομπρέρο τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Η αντίδραση του Πορτογάλου (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:41 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 21.07.2023

Ο Άνχελ Ντι Μαρία στο φιλικό της Μπενφίκα με την Αλ Νασρ έκανε μία φοβερή ντρίμπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρίζοντας το highlight του ματς.

Το βράδυ της Πέμπτης (20/7) η Μπενφίκα και η Αλ Νασρ τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Οι «Αετοί της Λισαβόνας» επιβλήθηκαν με 4-1 της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το βράδυ αυτό ίσως θα κάνει καιρό να το ξεχάσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Όχι τόσο για την ήττα της ομάδας του, φιλικό ματς ήταν εξάλλου αλλά για την ντρίμπλα που του έκανε ο Άνχελ Ντι Μαρία. 

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός της Μπενφίκα «χάζεψε» με ένα απίθανο... σομπρέρο τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντέδρασε πολύ ψύχραιμα σε αυτό, προσπάθησε να τον κόψει και στη συνέχεια την έριξε κάτω... 

Το «καρφί» του Κριστιάνο στον Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το MLS» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από μερικές μέρες συνέκρινε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με το MLS, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. 

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το MLS», ανέφερε ο Πορτογάλος αστέρας, μετά τη σκληρή ήττα 5-0 της Αλ Νασρ από την ισπανική Θέλτα σε φιλικό προετοιμασίας στο στάδιο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Έως και 110.000 δολάρια για ένα εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι!
REST OF THE WORLD

08:52 - 19.07.2023

Έως και 110.000 δολάρια για ένα εισιτήριο για τον πρώτο αγώνα του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι!

Για να δει κανείς τον Λιονέλ Μέσι να κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει σχεδόν όσα βγάζει σε μία ημέρα. Για κάποιους βέβαια, πρόκειται για χρήματα που δεν μπορέσουν ποτέ να συγκεντρώσουν σε όλη της διάρκεια της ζωής τους.

Ο «Pulga», που αποχώρησε από την Παρί σεν Ζερμέν μετά από δύο σεζόν, είχε πρόταση να πάει στην Αλ Χιλάλ. Ωστόσο, απέρριψε την πρόταση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία κι αποφάσισε να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα του MLS. Παράλληλα, μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά ή ο Ενκολό Καντέ, μετακόμισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής.