Το «καρφί» του Κριστιάνο στον Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το MLS» (vid)

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Το «καρφί» του Κριστιάνο στον Μέσι: «Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το MLS» (vid)

Κώστας Τόπας 08:22 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:25 - 18.07.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτόξευσε μια αιχμηρή φράση, μόλις την επομένη της παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος αστέρας, δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη «έχασε πολύ ποιότητα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνέκρινε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με το MLS, μόλις την επόμενη μέρα μετά την παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, που έφερε επανάσταση στο άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι καλύτερο από το MLS», ανέφερε ο Πορτογάλος αστέρας, μετά τη σκληρή ήττα 5-0 της Αλ Νασρ από την ισπανική Θέλτα σε φιλικό προετοιμασίας στο στάδιο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Ο «Pulga», που έφυγε από την Παρί μετά από δύο σεζόν, είχε πρόταση να πάει στην Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία. Ωστόσο, απέρριψε την πρόταση κι αποφάσισε να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι του MLS. Εν τω μεταξύ, άλλα αστέρια, όπως ο Καρίμ Μπενζεμά ή ο Ενκολό Καντέ, μετακόμισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Ο Κριστιάνο έκλεισε τις πόρτες για την επιστροφή στην Ευρώπη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για το τέλος της καριέρας του. 

«Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν θα επιστρέψω σε κανένα ευρωπαϊκό σύλλογο. Άνοιξα τον δρόμο για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας... Και τώρα όλοι οι παίκτες έρχονται εδώ», είπε. Υπό αυτή την έννοια, εξήγησε ότι «η πόρτα είναι τελείως κλειστή» και επίσης διασφάλισε ότι «το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει χάσει πολύ ποιότητα», ενώ μάλιστα καταδίκασε: «Το μόνο με αξία είναι η Premier League. Είναι πολύ μπροστά από όλα τα άλλα πρωταθλήματα».