Ετοιμάζεται για τη Σαουδική Αραβία ο Ντε Χέα

Νταβίντ Ντε Χέα

i

©printscreen

Ετοιμάζεται για τη Σαουδική Αραβία ο Ντε Χέα

Μετά από δώδεκα χρόνια ο Νταβίντ Ντε Χέα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να ετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παρά το γεγονός ότι αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από δώδεκα χρόνια, ο Νταβίντ Ντε Χέα φαίνεται έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με την Daily Mail ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι μεταγραφικός στόχος πολλών ομάδων της Σαουδικής Αραβίας. 

Η μετάβαση στο σύλλογο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ-Νασρ, βρίσκεται επί του παρόντος σε αναμονή, αφού τους επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών λόγω εκκρεμών πληρωμών από προηγούμενες συμφωνίες, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που θέλουν τον Ντε Χέα. 

Οι μισθοί-μαμούθ του Ντε Χέα ήταν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του αυτό το καλοκαίρι. Ο 32χρονος συμφώνησε να μειώσει τα κέρδη του στις 200.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά ο σύλλογος απέσυρε την πρότασή του την τελευταία στιγμή.  

Επίσης η βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ισπανός διεθνής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποδεχθεί μια εξ αυτών. Μάλιστα ο Ντε Χέα είχε προτάσεις και ευρωπαϊκές ομάδες, όμως τα χρήματα που του προσφέρονται είναι τέτοια που δεν μπορεί να μην σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει στην Σαουδική Αραβία. 

Ο Νταβίντ Ντε Χέα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτό του 2013, ενώ έχει πανηγυρίσει το Europa League του 2017, το FA Cup του 2016 και τα League Cup του 2017 και το φετινού του 2023. 

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία αυτά της Σκωτίας και της Αυστρίας - Απλησίαστη η Premier League
REST OF THE WORLD

14:15 - 16.07.2023

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία αυτά της Σκωτίας και της Αυστρίας - Απλησίαστη η Premier League

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ξεπέρασε σε χρηματιστηριακή αξία αυτά της Σκωτίας και της Αυστρίας ωστόσο για να φτάσει την Premier League θα πρέπει να κάνει ακόμα πάρα πολλά.

Συνολικά, με τον αγγλικό σύλλογο έχει φτάσει τις 540 συμμετοχές και είναι 5ος στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, αλλά είναι θέμα χρόνου μετά την ανανέωση του συμβολαίου του να περάσει και τον Γουέιν Ρούνεϊ που σταμάτησε στις 559 εμφανίσεις.