Τελειώνει η μεταγραφή του Ονάνα στη Γιουνάιτεντ

Αντρέ Ονάνα

i

©PrtScr youtube

Τελειώνει η μεταγραφή του Ονάνα στη Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Αντρέ Ονάνα από την Ίντερ, με τον Καμερουνέζο να είναι η δεύτερη μεταγραφή των «κόκκινων διαβόλων» μετά από αυτή του Μέισον Μάουντ.

Ο Αντρέ Ονάνα πρόκειται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από ένα τηλεφώνημα που έιχε από τον Έρικ Τεν Χαγ. 

Ο Καμερουνέζος διεθνής πρόκειται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έναντι 50 εκατομμύρια ευρώ συν 5 εκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετα. Ο Ολλανδός προπονητής είχε πάντα προτεραιότητα την μεταγραφή ενός τερματοφύλακα στο «Όλντ Τραφορντ» αυτό το καλοκαίρι και η επιβεβαίωση ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα έφυγε από τον σύλλογο διασφαλίζει ότι για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, η Γιουνάιτεντ θα παραταχθεί με έναν νέο τερματοφύλακα. 

Ο Ονάνα έχει ήδη εξηγήσει τις ιδιαιτερότητες του τρόπου παιχνιδιού του που θα ωφελήσει τη Γιουνάιτεντ, κάτι που θα επιτρέψει στους «κόκκινους διαβόλους» να παίζει με υψηλότερο μπακ και να κυριαρχεί σε περισσότερους τομείς, ενώ η κατοχή της θα πρέπει επίσης να αυξηθεί καθώς ο Καμερουνέζος αισθάνεται άνετα να παίζει πίσω. 

Ο πρώην σταρ του Άγιαξ σχεδιάζει να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ την Κυριακή (16/7) ή τη Δευτέρα (17/7) για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Υπενθυμίζουμε ότι η Ίντερ είχε απορρίψει τις δύο πρώτες προτάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη της πρόταση έφτανε τα 45 εκατομμύρια ευρώ ενώ η δεύτερη ανέβηκε στα 50 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα οποιαδήποτε μπόνους. Όπως είχε αναφερθεί οι «νερατζούρι» ζητούσαν τουλάχιστον 55-60 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Ονάνα μεταγράφηκε στην Ίντερ ως ελεύθερος μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Ο 27χρονος άσος είχε μια γεμάτη σεζόν αφού κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου έχασε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.