Γκάφα ολκής από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που παραλίγο να χάσει συμβόλαιο 147 εκατ. ευρώ!

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Γκάφα ολκής από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που παραλίγο να χάσει συμβόλαιο 147 εκατ. ευρώ!

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:44 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 20.07.2023

Κινδύνεψε να χάσει «χρυσό» συμβόλαιο ο Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω ενός λάθους που υπέπεσε στο φιλικό της Αλ Νασρ με τη Θέλτα.

Το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Αλ Νασρ για τη σεζόν 2023-24 έδωσε τη Δευτέρα (17/7) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να γνωρίζει βαριά ήττα με 5-0 από τη Θέλτα σε φιλική αναμέτρηση. Ο «CR7» αγωνίστηκε τα πρώτα 45 λεπτά, ενώ το δεύτερο ημίχρονο, που μπήκαν και τα πέντε γκολ, το είδε από την κερκίδα.

Το θέμα είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με έναν άκρως περίεργο τρόπο, ρίσκαρε να μπει σε σοβαρούς μπελάδες και να χάσει πολλά χρήματα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ενώ έχει υμβόλαιο με τη Nike για να φοράει προϊόντα ρουχισμού της εταιρείας, ο φακός τον «έπιασε» να φορά περικνήμια της Adidas. Όπως αναφέρει η «Mail Sport», οι ειδικοί στα ποδοσφαιρικά κιτ τον εντόπισαν να φοράει τα Adidas X Pro.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Nike από τα πρώτα βήματα της καριέρας του το 2003, το οποίο φτάνει το ποσό των 147 εκατομμυρίων ευρώ (!). Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι η γκάφα που υπέπεσε θα μπορούσε να του κοστίσει πάρα πολύ ακριβά. Αλλά τη γλίτωσε. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Νασρ έχει ανακοινώσει ότι η Nike θα είναι η νέα εταιρεία που θα αναλάβει τον ρουχισμό της ομάδας.