Ο εκφωνητής του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλεσε τον Χάβερτς «σκουπίδι» ζωντανά στον αέρα (vid)

Κάι Χάβερτς

i

©PrtScr

Ο εκφωνητής του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλεσε τον Χάβερτς «σκουπίδι» ζωντανά στον αέρα (vid)

Κώστας Τσιακλής 16:11 - 23.07.2023

Ο εκφωνητής του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλεσε τον Κάι Χάβερτς «σκουπίδι» ζωντανά στον αέρα κατά τη διάρκεια του φιλικού των «κόκκινων διαβόλων» με την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ σε φιλική αναμέτρηση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ο εκφωνητής του καναλιού των «κόκκινων διαβόλων» δεν έιχε και την κατάλληλη συμπεριφορά απέναντι στον Κάι Χάβερτς. Αυτό γιατί τον αποκάλεσε δημόσια ως σκουπίδι.

Η έναρξη της σεζόν στην Premier League ξεκινάει και οι ομάδες βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντραρίστηκε με την Άρσεναλ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε κυρίως από εξωγηπεδικά γεγονότα.

Ένα σημαντικό περιστατικό που καταγράφηκε αφορούσε τον εκφωνητή του καναλιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεν Θόρνλεϊ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ, Κάι Χάβερτς. Για την ακρίβεια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων επέστρεψαν για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και τότε ο Θόρνλεϊ τον αποκάλεσε σκουπίδι, λέγοντας το εξής: «Λοιπόν, θα είχα αντικαταστήσει τον Κάι Χάβερτς γιατί είναι σκουπίδι»!

Τότε ο Στιούαρτ Γκάρντνερ που βρισκόταν μαζί του στο πάνελ τον ρώτησε: «Τι έχεις απέναντι στον Κάι Χάβερτς»; με τον Θόρνλεϊ να απαντάει: «Δεν έχω τίποτα εναντίον του».

Ένταση στις εξέδρες

Αξίζει να σημειωθεί πως ένταση δεν υπήρχε μόνο στο πάνελ αλλά και στις εξέδρες του γηπέδου. Σε βίντεο που έκανε το «γύρο όλου του κόσμου» οι οπαδοί των δύο ομάδων φαίνονται να καβγαδίζουν. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι πυροδότησε τον καυγά, μια ομάδα οπαδών στη σκάλα που χώριζε τις σειρές των καθισμάτων διακρίθηκε να σπρώχνεται ο ένας στον άλλον προτού η κατάσταση κλιμακωθεί, ένας από αυτούς άρχισε να ρίχνει μπουνιές.

Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)
SERIE A

14:21 - 23.07.2023

Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)

Ο Ρομέλου Λουκάκου δημοσίευσε ένα άκρως αινιγματικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κανείς μάλλον δεν ξέρει που απευθύνεται αφού ο ίδιος έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γύρω από το όνομα του, στην προσπάθεια του να πάρει μεταγραφή.

Στη συνέχεια δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας σκαρφάλωσαν πάνω από τα κιγκλιδώματα του γηπέδου που χωρίζουν τις κερκίδες και άρχισαν να ανεβαίνουν προς τους οπαδούς που είχαν πιαστεί στα χέρια. Ωστόσο, πριν προλάβουν να φτάσουν εκεί, δύο άλλοι οπαδοί κατάφεραν να παρέμβουν και να αποκλιμακώσουν την κατάσταση.

Για την ιστορία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 με τέρματα των Μπρούνο Φερνάντες και Τζέιντον Σάντσο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν και στη διαδικασία των πέναλτι που έγινε μετά το τέλος του αγώνα, με τον Φάμπιο Βιέιρα να είναι ο μοιραίος για την Άρσεναλ (5-3).