Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)

Ρομέλου Λουκάκου

i

© Intime

Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)

Κώστας Τσιακλής 14:21 - 23.07.2023

Ο Ρομέλου Λουκάκου δημοσίευσε ένα άκρως αινιγματικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κανείς μάλλον δεν ξέρει που απευθύνεται αφού ο ίδιος έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γύρω από το όνομα του, στην προσπάθεια του να πάρει μεταγραφή.

Το σήριαλ με το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου καλά κρατεί. Ο Βέλγος επιθετικός βρισκόταν στο στόχαστρο της Ίντερ ωστόσο οι «νερατζούρι» απέσυραν το ενδιαφέρον τους μόλις έμαθαν για τις συνομιλίες του με τη Γιουβέντους. Πάντως ο Λουκάκου δημοσίευσε ένα άκρως αινιγματικό μήνυμα και το θρίλερ για τη μεταγραφή του συνεχίζεται.

Ο Λουκάκου επέστρεψε στην Τσέλσι μετά τον δανεισμό του στην Ίντερ ωστόσο μοιάζει απίθανο αυτή τη στιγμή να παραμείνει στους «μπλε». Οι «νερατζούροι» ήθελαν τη μόνιμη απόκτηση του ωστόσο έγιναν έξαλλοι με τη στάση του 30χρονου επιθετικού και διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις. Η Ίντερ δεν εκτίμησε καθόλου ότι ο Βέλγος δεν ανταποκρίνεται πλέον στα αιτήματά τους και συζητά παράλληλα με άλλους συλλόγους, ιδιαίτερα τη Γιουβέντους.

Πάντως έξαλλοι είναι και οι οπαδοί της Γιουβέντους και μάλιστα χωρίς η ομάδα τους να έχει αποκτήσει τον Λουκάκου. Την Δευτέρα (17/07), ενώ αρκετοί παίκτες που αποχωρούσαν υποβάλλονταν σε ιατρικές εξετάσεις στην αρχή της σεζόν (Μπονούτσι, Κιέζα, ΜακΚένι κ.λπ.), οι οπαδοί της Γιούβε που συγκεντρώθηκαν μπροστά από το ιατρικό κέντρο του συλλόγου εξέφρασαν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στην πιθανή άφιξη του Βέλγου διεθνούς επιθετικού. «Δεν θέλουμε τον Λουκάκου», φώναζαν οι οπαδοί, ελπίζοντας να ακουστεί το μήνυμά τους από την διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Οπαδοί της Ίντερ σε Λουκάκου: «Πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον προσφέρει περισσότερα, αντίο ξεδιάντροπε»

Πέραν από τους οπαδούς της Γιουβέντους, όπως είναι λογικό και οι οργανωμένοι της Ίντερ στράφηκαν εναντίον του Λουκάκου. Η ανακοίνωση τους ήταν καυστική και ανέφερε τα εξής:

«Οποιος σε πρόδωσε θα το ξανακάνει, όχι γιατί του αρέσει αλλά γιατί αυτή είναι η φύση του. Ναι, επειδή εσύ Ρομέλου πρόδωσες όλους εμάς που σε υπερασπιστήκαμε μέχρι τέλους όταν δεν ήσουν σε φόρμα.

Σε υπερασπιστήκαμε όταν οι οπαδοί της ομάδας με την οποία μίλησες σε ειρωνεύονταν συνεχώς. Και τελικά αυτό μάς το ανταπέδωσες με μια μαχαιριά αντάξια του Βρούτου. Φίλησες αυτό το σήμα που για εμάς αξίζει περισσότερο από τη ζωή μας και τώρα σαν άθλιος φθηνός μισθοφόρος πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον προσφέρει περισσότερα. Πριν γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να είσαι άντρας και εσύ δεν είσαι. Αντίο ξεδιάντροπε».

«Όταν το μίσος δεν λειτουργεί, αρχίζουν να λένε ψέματα».

Πλέον κανείς δεν ξέρει πως εξελίσσεται το όλο σήριαλ αλλά ο Λουκάκου δημοσίευσε σε story στο instagram ένα άκρως αινιγματικό μήνυμα που κανείς δεν ξέρει που απευθύνεται. Συγκεκριμένα ο Βέλγος επιθετικός έγραψε το εξής: «Όταν το μίσος δεν λειτουργεί, αρχίζουν να λένε ψέματα».