Οπαδοί της Ίντερ σε Λουκάκου: «Πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον προσφέρει περισσότερα, αντίο ξεδιάντροπε»

Ρομέλου Λουκάκου

i

Ρομέλου Λουκάκου/©IG:romelulukaku

Οπαδοί της Ίντερ σε Λουκάκου: «Πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον προσφέρει περισσότερα, αντίο ξεδιάντροπε»

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:57 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 18.07.2023

Ο Ρομέλου Λουκάκου δέχτηκε φραστική επίθεση από τους ultras της Ίντερ, καθώς τον χαρακτήρισαν «προδότη» και «ξεδιάντροπο».

Το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου είναι στον αέρα καθώς οι πιο φανατικοί οπαδοί της Ίντερ έκαναν ξεκάθαρα τα συναισθήματά τους για τον Βέλγο επιθετικό με μια καυστική δήλωση. Ο 30χρονος πέρασε την περασμένη σεζόν στους «νερατζούρι», βοηθώντας τους να κατακτήσουν το Coppa Italia, αλλά υστέρησε στο Scudetto, το οποίο κατέκτησε η Νάπολι

Η σεζόν του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταλαιπωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τραυματισμούς, που τον περιόρισαν σε μόλις 10 γκολ σε ολόκληρη τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Παρά την πτώση της περασμένης σεζόν, η Ίντερ ήταν πρόθυμη να εξετάσει το ενδεχόμενο να υπογράψει τον μεγάλο Βέλγο δανεικό σε μόνιμη βάση από την Τσέλσι.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν αφού έμαθαν ότι ο Λουκάκου σκεφτόταν το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη Γιουβέντους, με μυστικές συνομιλίες να γίνονται, σύμφωνα με το Football London. 

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, φέρεται να ήταν ειλικρινής με τον Βέλγο επιθετικό την Παρασκευή (14/7) καθώς τον ενημέρωσε για την αλλαγή των σχεδίων. Μέρες αργότερα, οι ultras του συλλόγου γνωστοί ως Curva Nord έκαναν γνωστά τα συναισθήματά τους για τον Λουκάκου μέσω μιας ανακοίνωσης.

Αναλυτικά όσα έλεγε η ανακοίνωση των ultras των «νερατζούρι»: 

«Οποιος σε πρόδωσε θα το ξανακάνει, όχι γιατί του αρέσει αλλά γιατί αυτή είναι η φύση του. Ναι, επειδή εσύ Ρομέλου πρόδωσες όλους εμάς που σε υπερασπιστήκαμε μέχρι τέλους όταν δεν ήσουν σε φόρμα. Σε υπερασπιστήκαμε όταν οι οπαδοί της ομάδας με την οποία μίλησες σε ειρωνεύονταν συνεχώς. Και τελικά αυτό μάς το ανταπέδωσες με μια μαχαιριά αντάξια του Βρούτου. Φίλησες αυτό το σήμα που για εμάς αξίζει περισσότερο από τη ζωή μας και τώρα σαν άθλιος φθηνός μισθοφόρος πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον προσφέρει περισσότερα. Πριν γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να είσαι άντρας και εσύ δεν είσαι. Αντίο ξεδιάντροπε», ανέφερε.