«Δεν θέλουμε τον Λουκάκου», οπαδοί της Γιουβέντους ενάντια στην μεταγραφή του Βέλγου στη «Γηραιά Κυρία» (vid)

Ρομέλου Λουκάκου

i

Ρομέλου Λουκάκου/©IG:romelulukaku

«Δεν θέλουμε τον Λουκάκου», οπαδοί της Γιουβέντους ενάντια στην μεταγραφή του Βέλγου στη «Γηραιά Κυρία» (vid)

Κώστας Τόπας 14:49 - 17.07.2023

Οργανωμένοι οπαδοί της Γιουβέντους, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους κι εξαπέλυσαν πυρά εναντίον του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την «Γηραιά Κυρία» για την μεταγραφή του.

Παρόντες μπροστά από το ιατρικό κέντρο της Γιουβέντους το πρωί της Δευτέρας (17/07), οπαδοί της «Γηραιάς Κυρίας» εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πιθανή άφιξη του Βέλγου επιθετικού, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο του Τορίνο και δεν αποκλείεται να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν υπό την καθοδήγηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το βράδυ της Παρασκευής (14/07), η Ίντερ έγινε έξαλλη με τη στάση του 30χρονου επιθετικού και διέκοψε τις διαπραγματεύσεις για μόνιμη μεταγραφή μετά από μια σεζόν ως δανεικός. Ο σύλλογος των «νερατζούρι» δεν εκτίμησε καθόλου ότι ο Βέλγος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι, δεν ανταποκρίνεται πλέον στα αιτήματά τους και συζητά παράλληλα με άλλους συλλόγους, ιδιαίτερα τη Γιουβέντους.

Ακόμα και αν ο Λουκάκου δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με καμία ομάδα, φαίνεται πως δεν είναι ευπρόσδεκτος ούτε στο Τορίνο. Σε κάθε περίπτωση για τους οργανωμένους οπαδούς των «μπιανκονέρι».

Την Δευτέρα (17/07), ενώ αρκετοί παίκτες που αποχωρούσαν υποβάλλονταν σε ιατρικές εξετάσεις στην αρχή της σεζόν (Μπονούτσι, Κιέζα, ΜακΚένι κ.λπ.), οι οπαδοί της Γιούβε που συγκεντρώθηκαν μπροστά από το ιατρικό κέντρο του συλλόγου εξέφρασαν ξεκάθαρα την αντίθεσή τους στην πιθανή άφιξη του Βέλγου διεθνούς επιθετικού. «Δεν θέλουμε τον Λουκάκου», φώναζαν οι οπαδοί, ελπίζοντας να ακουστεί το μήνυμά τους από την διοίκηση της ιταλικής ομάδας.