Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Γιορίς

Ούγκο Γιορίς

i

©Intime

Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Γιορίς

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:53 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 07.07.2023

Η Ίντερ θα κινηθεί για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία.

Η Ίντερ θα κινηθεί για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία. 

Οι δευτεραθλητές του Champions League του 2023 προετοιμάζονται για την επικείμενη αποχώρηση του Καμερουνέζου διεθνή Αντρέ Ονάνα, ο οποίος θα πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια συμφωνία που ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ.  

Η ιταλική ομάδα φέρεται να βρίσκεται σε άτυπες συνομιλίες με τον Γιορίς εδώ και εβδομάδες. Ο Γάλλος τερματοφύλακας αποφάσισε να επιδιώξει μια νέα πρόκληση τη καριέρα του, προκειμένου να φύγει από την Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου με συμβόλαιο που λήγει το 2024. 

Ο 36χρονος έχει ήδη λάβει προτάσεις από τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, ενώ λέγεται ότι απέρριψε προτάσεις από ελληνικούς και τουρκικούς συλλόγους. Ο Γιορίς επέστρεψε στις προπονήσεις προετοιμασίας με την Τότεναμ. Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με τη Γαλλία δεν είναι ο μόνος τερματοφύλακας που παρακολουθεί η Ίντερ

Μάλιστα ο διεθνής Ελβετός της Μπάγερν Μονάχου Γιαν Σόμερ εξετάζεται επίσης. Σύμφωνα με την γαλλική «Équipe», η πρόταση της Ίντερ ενδιαφέρει τον Γιορίς. Ο 36χρονος φέρεται να θέλει να αφιερώσει χρόνο πριν δεσμευτεί σε αυτό, πράγμα που θα μπορούσε να είναι το τελευταίο κλαμπ της λαμπρής καριέρας του. 

Εάν ο 36χρονος ενταχθεί στην Ίντερ, και οι δύο ομάδες του Μιλάνου θα έχουν στις τάξεις τους, από έναν Γάλλο τερματοφύλακα. Από τη πλευρά της η Μίλαν έχει τον Μαίκ Μενιάν, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «ροσονέρι» με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα στο Champions League, αλλά επίσης και στο πρωτάθλημα.