«Κλειδώνει» η μεταγραφή του Ονάνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αντρέ Ονάνα

i

©PrtScr youtube

«Κλειδώνει» η μεταγραφή του Ονάνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 21:44 - 07.07.2023

Ο Αντρέ Ονάνα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη μετακίνηση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Κλείνει» η συμφωνία μεταξύ των «κόκκινων διαβόλων» και της Ίντερ.

Οι συζητήσεις της Μάντσεσυτερ Γιουνάιτεντ με την Ίντερ είχαν μεγάλη πρόοδο και πλέον ο Αντρέ Ονάνα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τη μετακίνηση του στο «Όλντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει εδώ και καιρό τερματοφύλακα, μιας και το συμβόλαιο του Νταβίντ Ντε Χέα έχει ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου. Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξέτασαν τις επιλογές τους και τελικά κατέληξαν στην περίπτωση του γκολκίπερ της Ίντερ, Αντρέ Ονάνα.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ ήταν αποφασισμένη να αποκτήσει τον Καμερουνέζο και έτσι δεν έκανε πίσω στην περίπτωση του παρά τις δύο αρνητικές απαντήσεις της Ίντερ και επανήλθε όπως όλα δείχνουν με την τρίτη… και φαρμακερή.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη μεταγραφή του Ονάνα αφού οι τελευταίες συζητήσεις με την Ίντερ είχαν θετικό αντίκτυπο. Επιπλέον οι «κόκκινοι διάβολοι» συμφώνησαν και σε προσωπικούς όρους με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε έτων ή τεσσάρων με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο.

Σύμφωνα με τον Ρομάνο η συμφωνία των δύο ομάδων θα ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, μετά και την κατάθεση της νέας βελτιωμένης πρότασης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έρικ Τεν Χαχ που συνηπήρξε ξανά με τον Ονάνα στον Άγιαξ, θέλει τον ποδοσφαιριστή να είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας για την προετοιμασία στην Αμερική.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ίντερ είχε απορρίψει τις δύο πρώτες προτάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη της πρόταση έφτανε τα 45 εκατομμύρια ευρώ ενώ η δεύτερη ανέβηκε στα 50 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα οποιαδήποτε μπόνους. Όπως είχε αναφερθεί οι «νερατζούρι» ζητούσαν τουλάχιστον 55-60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ονάνα μεταγράφηκε στην Ίντερ ως ελεύθερος μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Ο 27χρονος άσος είχε μια γεμάτη σεζόν αφού κατέγραψε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου έχασε με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι.