Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει κορυφαίο γιατρό από την Άρσεναλ

Γκάρι Ο' Ντρίσκολ

i

©Arsenal

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίρνει κορυφαίο γιατρό από την Άρσεναλ

Κώστας Τσιακλής 17:10 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 07.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται κοντά σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση αφού θα πάρει όπως όλα δείχνουν έναν κορυφαίο γιατρό από την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να απόκτηση τον επικεφαλή των ιατρικών υπηρεσιών της Άρσεναλ, Γκάρι Ο’ Ντρίσκολ. Ο υψηλής εκτίμησης γιατρός πριν από τρία χρόνια είχε φτάσει και κοντά στη Λίβερπουλ.

Σε μια πολύ ενδιαφέρον κίνηση προχωρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σύμφωνα με την The Athletic φέρεται να συμφώνησε με τον επικεφαλή των ιατρικών υπηρεσιών της Άρσεναλ, Γκάρι Ο’ Ντρίσκολ.

Η μεταγραφή αυτή θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στη μεταγραφική περίοδο, μιας και ο Ο’ Ντρίσκολ θα βοηθήσει στην εξεύρεση του αντικαταστάτη του στο «Έμιρεϊτς».

Ο Ιρλανδός είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Άρσεναλ και δεν επιδίωκε να φύγει, αν και φαίνεται ότι η ευκαιρία της Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε πολύ καλή για να αρνηθεί και επίσης επιτρέπει στον Ο’ Ντρίσκολ να πλησιάσει στην οικογένειά του που μένει στα βορειοδυτικά.

Η Γιουνάιτεντ έπρεπε να καλύψει την κενή της θέση από τότε που ο Στιβ ΜακΝάλι έφυγε τον Δεκέμβριο του 2022 και αντικαταστάθηκε από τον πρώην γιατρό της Λίβερπουλ, Τζιμ Μόξον, σε προσωρινή βάση.

Ο Μόξον θα μπορούσε να παραμείνει μέρος του επιτελείου υπό τις οδηγίες του Ο’ Ντρίσκολ, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στο ράγκμπι και θεωρείται ένας από τους καλύτερους χειριστές στον τομέα του.

Φερστάπεν: «Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχω επικοινωνία με παίκτες της Λίβερπουλ»
FORMULA 1

11:58 - 07.07.2023

Φερστάπεν: «Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έχω επικοινωνία με παίκτες της Λίβερπουλ»

Ο Μαξ Φερστάπεν μιλώντας στο talkSPORT ανέφερε πως ενώ είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να έχει επικοινωνία με παίκτες της Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ο’ Ντρίσκολ το 2020 είχε βρεθεί μια ανάσα μακριά από τη Λίβερπουλ ωστόσο η μετακίνηση του τελικά «ναυάγησε» αφού τον έπεισε ο Μικέλ Αρτέτα να παραμείνει στο σύλλογο. Επίσης όπως αναφέρει η The Athletic ο ίδιος είχε απορρίψει και άλλες προτάσεις.

Ο Ο’ Ντρίσκολ βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 2009 και στη θητεία του στους «κανονιέρηδες» έχει πανηγυρίσει τέσσερα Κύπελλα Αγγλίας (FA Cup). Στο παρελθόν είχε αποτελέσει και γιατρός στην Εθνική Ιρλανδίας.