Άραβας και με τη βούλα ο Χέντερσον - Η νέα του ομάδα
i

printscreen

Άραβας και με τη βούλα ο Χέντερσον - Η νέα του ομάδα

Ιάσονας Τσίλης 15:26 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 27.07.2023

Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Τζόρνταν Χέντερσον προέβη η Αλ Ιτιφάκ, με τον Άγγλο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών.

Ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, πλέον έγινε και επίσημο με τη Λίβερπουλ να εισπράττει 12 εκατομμύρια λίρες από την πώληση του αρχηγού της.

Ο Άγγλος διεθνής αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ τα τελευταία 12 χρόνια και ήταν κομβικός στην κατάκτηση 8 τίτλων με τη φανέλα των «ρεντς», όντας ο φυσικός της ηγέτης.

Σε 492 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ πέτυχε 33 γκολ, ενώ αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν για το 2019-20 σύμφωνα με το FWA, χρονιά την οποία η ομάδα του Μέρσεισαιντ κατέκτησε την Premier League πανηγυρικά.

Δεν είχε ποτέ τη λάμψη του Στίβεν Τζέραρντ, ούτε το ταλέντο και τα ρεκόρ του Μοχάμεντ Σαλάχ. 'Ηταν όμως πάντα εκεί, δίνοντας το 100% στην ομάδα. Ένας προπονητής μέσα στο γήπεδο, καθοδηγούσε συνεχώς τους συμπαίκτες του, υπερακαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το όποιο έλλειμμα ταλέντου μπορεί να είχε.

Στη διάρκεια της θητείας του στο «Ανφιλντ», δέχθηκε πολλές φορές τα πυρά των οπαδών, όταν τα πράγματα δεν κυλούσαν όπως έπρεπε, ωστόσο δεν παραπονέθηκε ποτέ και συνέχιζε αθόρυβα και ταπεινά τη δουλειά του.

Στην Αλ Ιτιφάκ τα συναντήσει τον Στίβεν Τζέραρντ, αυτή τη φορά ως προπονητή του, δίνοντας άρωμα... Λίβερπουλ στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης
PREMIER LEAGUE

15:25 - 20.07.2023

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Βεράτι - Στο κόλπο και η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Λίβερπουλ θα ψάξει ενίσχυση μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Χέντερσον και Φαμπίνιο και φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Στο κόλπο της απόκτησης του είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ αποχαιρέτησε τον Τζόρνταν Χέντερσον με ένα βίντεο απ΄τις καλύτερες στιγμές του σύλλογο.

Η Αλ Ιτιφάκ καλωσόρισε τον 33χρονο με τον ίδιο τρόπο.