Η απόλυτη ανατροπή με Εμπαπέ: Η Mirror αποκαλύπτει μπάσιμο της Λίβερπουλ για δανεισμό

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Η απόλυτη ανατροπή με Εμπαπέ: Η Mirror αποκαλύπτει μπάσιμο της Λίβερπουλ για δανεισμό

Sportal newsroom 23:35 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 29.07.2023

Δημοσίευμα της «Mirror» φέρνει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση Εμπαπέ, αφού αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε συητήσεις με τη Λίβερπουλ για τον δανεισμό του Γάλλου σούπερ σταρ.

Το σίριαλ με τον Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει τέλος απ' ότι φαίνεται. Και όχι απλά δεν έχει τέλος, αλλά το ένα επεισόδιο είναι πιο ανατρεπτικό από το προηγούμενο κάθε φορά. Και η «Mirror» με το δημοσίευμα της έρχεται να κάνει ακόμη πιο συγκλονιστική την εν λόγω υπόθεση, αφού βάζει στο κόλπο μια ομάδα έκπληξη!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γάλλο σούπερ σταρ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Οι Παριζιάνοι φοβούνται πως θα τον χάσουν ελεύθερο του χρόνου και βλέπουν πολύ θετικά την προοπτική της μετακίνησης του στο Μέρσεϊσαϊντ, καθώς θα βάλουν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους αν και εφόσον επιτευχθεί αυτή η συμφωνία.

Μάλιστα, πρόκειται για ένα ενδεχόμενο, που θα συνέφερε και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αφού θα μπορούσε να παίξει για ένα χρόνο στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου και την επόμενη σεζόν να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, που τόσο φαίνεται να επιθυμεί.

Κινείται για επιθετικό η Παρί ανεξάρτητα από την υπόθεση Εμπαπέ - Οι τρεις επιλογές της
LIGUE 1

11:26 - 28.07.2023

Κινείται για επιθετικό η Παρί ανεξάρτητα από την υπόθεση Εμπαπέ - Οι τρεις επιλογές της

Το σίριαλ για τη παραμονή ή όχι του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι συνεχίζεται, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται διατεθειμένη να κινηθεί για παίκτη στη θέση του ασχέτως από το αν θα παραμείνει ή όχι στον σύλλογο.

Σε περίπτωση που δώσουν χέρια οι δύο ομάδες και ο Κίλιαν Εμπαπέ ετοιμάσει βαλίτσες για Μέρσεϊσαϊντ θα είναι τεράστια ανατροπή, αφού η Λίβερπουλ δεν είχε ακουστεί καν μέχρι πρότινος. Και φυσικά, θα είναι το «μπαμ» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.