Κινείται για επιθετικό η Παρί ανεξάρτητα από την υπόθεση Εμπαπέ - Οι τρεις επιλογές της

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Κινείται για επιθετικό η Παρί ανεξάρτητα από την υπόθεση Εμπαπέ - Οι τρεις επιλογές της

Κωνσταντίνος Ζήκος 11:26 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 28.07.2023

Το σίριαλ για τη παραμονή ή όχι του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι συνεχίζεται, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται διατεθειμένη να κινηθεί για παίκτη στη θέση του ασχέτως από το αν θα παραμείνει ή όχι στον σύλλογο.

Για μία ακόμη μεταγραφική περίοδο, ο Γάλλος σούπερσταρ έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και αυτή τη φορά η αποχώρηση του φαντάζει πιο πιθανή από κάθε άλλη που προηγήθηκε. Ασφαλώς, πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία, αφού στη μέση εμπλέκονται τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά η πρωταθλήτρια Γαλλίας δείχνει ανένδοτη. Μάλιστα, αναζητά ήδη ποδοσφαιριστές ανεξάρτητα από την παρουσία του Εμπαπέ στον σύλλογο ο οποίος θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και όχι στην Σαουδική Αραβία οπού εμπλέκεται το όνομα του. Τουλάχιστον...μέχρι τώρα.

Οι υποψήφιοι «αντί-Εμπαπέ»

Οι τρείς πιο ισχυρές επιλογές που έχουν στη λίστα τους οι Γάλλοι είναι ο Χάρι Κέϊν, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και ο Ράσμους Χόιλουντ. Όσον αφορά τον πρώτο, υπάρχει διάθεση συνεργασίας από τις δύο πλευρές, αλλά εμπόδιο στον γάμο αποτελεί η Τότεναμ που δεν παραχωρεί προς το παρόν τον παίκτη. Στο παιχνίδι, και ίσως με ένα ελαφρύ προβάδισμα, βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.

Η περίπτωση του Χόιλουντ παρουσιάζει επίσης σημαντικές δυσκολίες, καθώς ο παίκτης φαίνεται να προτιμά την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ως επόμενο προορισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες της MARCA, η Παρί έχει προσφέρει ήδη 50 εκατομμύρια ευρώ στην Αταλάντα. Οι Ιταλοί έχουν ήδη αρνηθεί και μεγαλύτερη πρόταση από την ομάδα του Μάντσεστερ, που έφτανε τα 60 εκατομμύρια, καθώς ζητούν το ποσό να φτάσει τα 70 εκατομμύρια για να επέλθει η συμφωνία.

Η τρίτη περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ίσως αποτελεί την ευκολότερη όσον αφορά τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, όμως για να μεταβεί στο Παρίσι θα πρέπει να λύσει τις διαφορές του με τους φανατικούς οπαδούς της Παρί. Αυτό, λόγω της οργισμένης αντίδρασης τους σε έναν πανηγυρισμό του Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Σερβίας, οπού είχε υψώσει τα τρία δάκτυλα με συμβολισμό τη Σερβική Ορθοδοξία.

Παρί και Γιουβέντους φαίνεται να έχουν συμφωνήσει για ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ, με τον Σέρβο να καρπώνεται ένα ποσό της τάξης των 10 περίπου εκατομμυρίων ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια.