Τιτανομαχία Παρί - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ράσμους Χόιλουντ (vid)
i

©printscreen

Τιτανομαχία Παρί - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ράσμους Χόιλουντ (vid)

Ορέστης Καδδάς 16:19 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:20 - 27.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπαίνει σφήνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσφέροντας 50 εκ. ευρώ για τον Δανό σέντερ φορ της Αταλάντα, Ράσμους Χόιλουντ.

Καιρό προσπαθεί η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Ράσμους Χόιλουντ, ωστόσο πλέον έχει και ανταγωνισμό. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στην ιταλική ομάδα ύψους 60 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Τώρα όμως ήρθε η σειρά της Παρί Σεν Ζερμέν να μπει στο παιχνίδι προσφέροντας βέβαια σαφώς λιγότερα με την πρότασή της να υπολογίζεται στα 50 εκ. 

Η Αταλάντα έχει ήδη αρνηθεί τα 60 της Γιουνάιτεντ και περιμένει μια προσφορά που θα φτάνει περίπου τα 70 εκ. Άρα η λογική λέει ότι κάτι αντίστοιχο θα πράξει και με αυτήν την γαλλικής ομάδας. Πάντως η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ σε περίπτωση που «χάσει» τον Χόιλουντ.

Ο 20χρόνος Δανός επιθετικός έκανε καλή πρώτη χρονιά στο Μπέργκαμο παίρνοντας τη θέση του Ντουβάν Ζαπάτα στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, στα περισσότερα παιχνίδια, πετυχαίνοντας μάλιστα και εννιά γκολ. Ταυτόχρονα είναι ο βασικός επιθετικός της εθνικής Δανίας στα προκριματικά του Γιούρο του 2024 έχοντας έξι γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που τον βάζει στην κορυφή των σκόρερ μαζί με το Λουκάκου.

Ο Χόιλουντ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ, στο ρόστερ της οποίας αναμένεται να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Αυτό καθώς ο Βάουτ Βέγκχορστ δεν θα αποκτηθεί μετά τον δανεισμό του από τη Μπέρνλι, ενώ ο Αντονί Μαρσιάλ δεν έχει εντυπωσιάσει και είναι είναι πιθανό να αποχωρήσει κιόλας αν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση.

Ο Εμπαπέ θέλει περισσότερα για τον εαυτό του και... αδιαφορεί για την Παρί - Ζητάει τα 500 από τα 700 εκατ. που δίνει συνολικά η Αλ Χιλάλ!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:15 - 26.07.2023

Ο Εμπαπέ θέλει περισσότερα για τον εαυτό του και... αδιαφορεί για την Παρί - Ζητάει τα 500 από τα 700 εκατ. που δίνει συνολικά η Αλ Χιλάλ!

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ έχει γνωστοποιήσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο με τον Γάλλο να φλερτάρει έντονα με το Αραβικό πρωτάθλημα.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν από την άλλη τα πράγματα είναι πιο μπερδεμένα, καθώς υπάρχει το σίριαλ ενός ακόμα καλοκαιριού, του Κιλιάν Εμπαπέ. Εάν ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχωρήσει από το Παρίσι, όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον για την ώρα, τότε ο Χόιλουντ θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής. Αν γίνει όμως η ανατροπή και ο Κιλιάν μείνει στην «Πόλη του Φωτός» τότε σίγουρα ο Δανός θα έχει ρόλο αναπληρωματικού.