Ο Εμπαπέ θέλει περισσότερα για τον εαυτό του και... αδιαφορεί για την Παρί - Ζητάει τα 500 από τα 700 εκατ. που δίνει συνολικά η Αλ Χιλάλ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Ο Εμπαπέ θέλει περισσότερα για τον εαυτό του και... αδιαφορεί για την Παρί - Ζητάει τα 500 από τα 700 εκατ. που δίνει συνολικά η Αλ Χιλάλ!

Sportal newsroom 11:15 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 26.07.2023

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ έχει γνωστοποιήσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο με τον Γάλλο να φλερτάρει έντονα με το Αραβικό πρωτάθλημα.

Το Σίριαλ Εμπαμπέ συνεχίζεται με τις φήμες να θέλουν τον Γάλλο επιθετικό να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Παρί το καλοκαίρι του 2024. Μέχρι στιγμής ωστόσο, επίσημη πρόταση υπάρχει μόνο από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας να είναι το μόνο που να μπορεί να καλύψει τις παράλογες απαιτήσεις των Γάλλων αλλά και του παίκτη. 

Το Ισπανικό μέσο As αναφέρει σε δημοσίευμα του ότι πλέον και η πλευρά του αρχηγού της Γαλλίας βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Σαουδάραβες. Η Σαουδική Αραβία και η Αλ Χιλάλ προκειμένου να φέρουν στην χώρα τους τον Γάλλο δίνουν 700.000.000 ευρώ εκ των οποίων τα 400.000.000 θα πάνε στη Παρί και τα 300.000.000 στον Κιλιάν Εμπαμπέ σε βάθος διετίας. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ο αρχηγός της Γαλλίας ζητάει από την Αλ Χιλάλ για τον εαυτό το ποσό των 500.000.000 για ένα έτος και τα υπόλοιπα 200.000.000 να δωθούν στην ομάδα προκειμένου το καλοκαίρι του 2024 να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, μόνο οι Σαουδάραβες είναι αυτή που βρίσκονται σε θέση και μπορούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις των Γάλλων.

Πάντως η πώληση του Εμπαμπέ στη Σαουδική Αραβία αποτελεί μια ιδανική λύση για τους Γάλλους καθώς, πέρα από το γεγονός ότι θα βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία τους ενώ παράλληλα θα απέφευγε και την μουρμούρα που θα υπήρχε σε περίπτωση που ο σύλλογος αποφάσιζε ναι μεν να κρατήσει τον Εμπαμπέ αλλά στην εξέδρα.

Όπως και να έχει μέχρι στιγμής μόνο οι Σαουδάραβες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Εμπαμπέ και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν  η Ρεάλ που έχει εκδηλώσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον της ή κάποια άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γάλλο καταθέσει κάποια πρόταση στους Παριζιάνους όμως δύσκολα θα βρεθεί ομάδα πέρα της Αλ Χιλάλ που θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και της ομάδας και του παίκτη.