«Η Παρί αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Χιλάλ για τον Εμπαπέ»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

«Η Παρί αποδέχθηκε την πρόταση της Αλ Χιλάλ για τον Εμπαπέ»

Κώστας Τσιακλής 19:28 - 24.07.2023

Το Sky Sports αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποδεχθεί τη γιγάντια προσφορά που της έκανε η Αλ Χιλάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί μετά και την απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν να βάλει πωλητήριο στον Γάλλο σούπερ σταρ. Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε μια τεράστια πρόταση για τη απόκτηση του και σύμφωνα με το Sky Sports οι Παριζιάνοι την έχουν αποδεχθεί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μοιάζει να είναι ξένο σώμα πλέον για την Παρί Σεν Ζερμέν αφού η διοίκηση των Παριζιάνων αποφάσισε να τον πουλήσει άμεσα. Αυτό έγινε μετά τη μη απάντηση του Γάλλου σούπερ σταρ στο μυθικό συμβόλαιο που του πρότειναν οι Παριζιάνοι. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί φέρεται να έστειλε τελεσίγραφο στον Εμπαπέ λέγοντας του «ή ανανεώνεις ή θα πουληθείς».

Η Παρί θεωρεί πως ο Εμπαπέ συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει εκεί ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2024 όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Οι Γάλλοι δεν θέλουν να ρισκάρουν να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη χωρίς να πάρουν χρήματα και έτσι αποφάσισαν να τον βγάλουν στο «σφυρί».

Αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι «αδίστακτοι» Σαουδάραβες, οι οποίοι δεν σταματούν να ξοδεύουν χρήματα και να παίρνουν αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα η Αλ Χιλάλ κατέθεσε μια γιγαντιώδες πρόταση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία σύμφωνα με το Sky Sports την έχει αποδεχθεί.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συζητήσεις των Αράβων με τον ίδιο τον Εμπαπέ ωστόσο αυτοί είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο ρεκόρ ακόμα και αν αυτός θα πάει εκεί μόνο για ένα χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως τον 24χρονο άσο φέρεται να διεκδικεί η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες ομάδες να μπαίνουν στη μάχη για την υπογραφή του.

Ο Εμπαπέ βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε με 180 εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό. Συνολικά με τους Παριζιάνους μετράει 212 γκολ και 98 ασίστ σε 260 εμφανίσεις.