Εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ στην Παρί για Εμπαπέ με 300 εκατ. ευρώ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ στην Παρί για Εμπαπέ με 300 εκατ. ευρώ!

Κώστας Τσιακλής 15:03 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 24.07.2023

Η Αλ Χιλάλ φέρεται να κατέθεσε μυθική πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί μετά και την απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν να βάλει πωλητήριο στον Γάλλο σούπερ σταρ. Η Αλ Χιλάλ θέλει να αρπάξει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται και κατέθεσε μια τεράστια πρόταση στους Παριζιάνους.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μοιάζει να είναι ξένο σώμα πλέον για την Παρί Σεν Ζερμέν αφού η διοίκηση των Παριζιάνων αποφάσισε να τον πουλήσει άμεσα. Αυτό έγινε μετά τη μη απάντηση του Γάλλου σούπερ σταρ στο μυθικό συμβόλαιο που του πρότειναν οι Παριζιάνοι. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί φέρεται να έστειλε τελεσίγραφο στον Εμπαπέ λέγοντας του «ή ανανεώνεις ή θα πουληθείς».

Η Παρί θεωρεί πως ο Εμπαπέ συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει εκεί ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2024 όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Οι Γάλλοι δεν θέλουν να ρισκάρουν να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη χωρίς να πάρουν χρήματα και έτσι αποφάσισαν να τον βγάλουν στο «σφυρί».

Αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι «αδίστακτοι» Σαουδάραβες, οι οποίοι δεν σταματούν να ξοδεύουν χρήματα και να παίρνουν αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Χιλάλ κατέθεσε μια γιγαντιώδες πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φυσικά θα την αποδειχθεί.

Συγκεκριμένα η πρόταση της Αλ Χιλάλ είναι 300 εκατομμύρια ευρώ! Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συζητήσεις των Αράβων με τον ίδιο τον Εμπαπέ ωστόσο αυτοί είναι έτοιμοι να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο ρεκόρ ακόμα και αν αυτός θα πάει εκεί μόνο για ένα χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως τον 24χρονο άσο φέρεται να διεκδικεί η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλες ομάδες να μπαίνουν στη μάχη για την υπογραφή του.

Στο κόλπο και η Τσέλσι για την απόκτηση του Εμπαπέ!
PREMIER LEAGUE

13:18 - 22.07.2023

Στο κόλπο και η Τσέλσι για την απόκτηση του Εμπαπέ!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκύψει από ομάδες για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, μετά την απόφαση της Παρί να του βάλει πωλητήριο. Μία εξ αυτών είναι και η Τσέλσι η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.

Ο Εμπαπέ βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε με 180 εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό. Συνολικά με τους Παριζιάνους μετράει 212 γκολ και 98 ασίστ σε 260 εμφανίσεις.