«Γη και ύδωρ» από την Αλ Χιλάλ για να υπογράψει τον Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Andy Cheung/Getty Images/Ideal Images

«Γη και ύδωρ» από την Αλ Χιλάλ για να υπογράψει τον Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 13:02 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 22.07.2023

Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, είναι αποφασισμένη να υπογράψει τον Κιλιάν Εμπαπέ γι' αυτό κι ετοιμάζει πρόταση την οποία δύσκολα θα αρνηθεί ο 24χρονος Γάλλος αστέρας. 400 εκατομμύρια ευρώ απολαβές σε δύο χρόνια και 200 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί για να τον παραχωρήσει άμεσα.

Το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο έχει φροντίσει από τις αρχές καλοκαιριού να δείξει τη δύναμή του, υπογράφοντας παίκτες μεγάλου βεληνεκούς. Η οικονομική ισχύς των συλλόγων είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία και ο ανταγωνισμός έχει ενισχυθεί από... βροχή αστέρων που έχει εκπλήξει άπαντες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το δρόμο και πολλοί ποδοσφαιριστές, «συννεφιασμένοι» από τα οικονομικά ποσά που τους έχουν τάξει οι Σαουδάραβες, έχουν ακολουθήσει τα βήματα του Πορτογάλου αστέρα.

Μπενζεμά, Καντέ, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ρούμπεν Νέβες είναι μερικά από τα ονόματα που ακολούθησαν τον πρώην μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τώρα. Τώρα μάλιστα, η Σαουδική Αραβία φαίνεται πως έχει ακόμα έναν άσο στο μανίκι της που θα θα άλλαζε εντελώς το παράδειγμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Η Αλ Χιλάλ, η κυβερνητική ομάδα της αραβικής χώρας, παρακολουθεί στενά τη σαπουνόπερα μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί Σεν Ζερμέν κι ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη, κερδίζοντας την υπογραφή του Γάλλου αστέρα.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, επιχείρησε πριν από μερικές εβδομάδες να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να υπογράψει, τάσσοντας στον Αργεντινό αστέρα γη και ύδωρ, ωστόσο ο Αργεντινός επέλεξε τελικά την προσφορά από την Ίντερ Μαϊάμι

Αυτή τη φορά όμως φαίνεται ότι η Αλ Χιλάλ δεν θα έπαιρνε αρνητική απάντηση από τον Κιλιάν Εμπαπέ θέλοντας να κάνει τον 24χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό επικεφαλής του νέου πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας. Η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να προσφέρει ένα υπέρογκο συμβόλαιο στον Γάλλο για τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα στο τραπέζι αναμένεται να προσφέρει στον Εμπαπέ συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με απολαβές που θα φτάνουν τα 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι διατεθειμένη να γεμίσει και τα ταμεία της Παρί με 200 εκατομμύρια ευρώ!

Η χρηματιστηριακή αξία του Εμπαπέ, ο κίνδυνος να χαθεί ελεύθερος και η καθοριστική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου
LIGUE 1

10:40 - 22.07.2023

Η χρηματιστηριακή αξία του Εμπαπέ, ο κίνδυνος να χαθεί ελεύθερος και η καθοριστική ημερομηνία της 31ης Ιουλίου

Πόσο κοστίζει ο Κιλιάν Εμπαπέ σήμερα; Θα δεχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν πρόταση που δεν καλύπτει τα «θέλω» της για την παραχώρηση του Γάλλου αστέρα προκειμένου να μην τον χάσει ελεύθερο; Ποια η θέση της Ρεάλ; Ολα παραμένουν ανοικτά γύρω από την υπόθεση του 24χρονου επιθετικού.

Ο ποδοσφαιριστής βέβαια από την πλευρά του σκοπεύει να ολοκληρώσει την τελευταία σεζόν του στο Παρίσι. Ωστόσο, η βροχή εκατομμυρίων από την Αλ Χιλάλ, θα μπορούσε να αλλάξει τη γνώμη του Κιλιάν Εμπαπέ.