Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Εμπαπέ και είναι ανοικτοί ακόμα και σε μονοετές συμβόλαιο

Κίλιαν Εμπαπέ

i

© Intime

Οι Σαουδάραβες θέλουν τον Εμπαπέ και είναι ανοικτοί ακόμα και σε μονοετές συμβόλαιο

Κώστας Τσιακλής 09:44 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:44 - 22.07.2023

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ και ετοιμάζουν την πρόταση τους. Μάλιστα είναι ανοικτοί και στο ενδεχόμενο μονοετούς συνεργασίας.

Οι Σαουδάραβες θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται και να κάνουν δικό τους τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα είναι διατεθημένοι να τον πάρουν ακόμα και για μια σεζόν μόνο, μιας και η Παρί Σεν Ζερμέν θεωρεί πως ο Γάλλος έχει συμφωνήσει για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν καλά κρατεί μετά την απόφαση του Γάλλου επιθετικού να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2025. Η διοίκηση των Παριζιάνων πρόσφερε ένα τεράστιο συμβόλαιο στον Εμπαπέ για να τον πείσει να μείνει και αφού δεν έλαβε απάντηση, αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της.

Συγκεκριμένα η Παρί θεωρεί πως ο Εμπαπέ συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει εκεί ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2024 όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Οι Γάλλοι δεν θέλουν να ρισκάρουν να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη χωρίς να πάρουν χρήματα και έτσι αποφάσισαν να τον βγάλουν στο «σφυρί».

Αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν και οι «αδίστακτοι» Σαουδάραβες, οι οποίοι δεν σταματούν να ξοδεύουν χρήματα και να παίρνουν αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει ο Άγγλος δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ετοιμάζουν την πρόταση τους, η οποία μπορεί να είναι ακόμα και για μόλις ένα χρόνο αφού στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούν πως ο Γάλλος έχει συμφωνήσει για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Η μεταγραφή πάντως χαρακτηρίζεται δύσκολη από τον Τζέικομπς αφού το πλάνο του Εμπαπέ είναι να παραμείνει στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα έχει κάνενα πρόβλημα να παραχωρήσει τον Εμπαπέ σε κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Εμπαπέ βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο του 2018 όταν και αποκτήθηκε με 180 εκατομμύρια ευρώ από τη Μονακό. Συνολικά με τους Παριζιάνους μετράει 212 γκολ και 98 ασίστ σε 260 εμφανίσεις.