Έσκασε η «βόμβα»: Η Παρί έβαλε πωλητήριο στον Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images/Ideal Images

Έσκασε η «βόμβα»: Η Παρί έβαλε πωλητήριο στον Εμπαπέ!

Κώστας Τσιακλής 09:01 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:14 - 22.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ. Οι Παριζιάνοι θεωρούν ότι ο Γάλλος συμφώνησε να πάει ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024 και έτσι δεν θέλουν να ρισκάρουν να τον χάσουν δωρεάν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη μεγάλη απόφαση να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Κιλιάν Εμπαπέ αφού θεωρεί πως ο Γάλλος έχει συμφωνήσει για να πάει ως ελεύθερος στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούλιο του 2024. Παράλληλα ο Εμπαπέ έμεινε και εκτός προετοιμασίας.

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν καλά κρατεί μετά την απόφαση του Γάλλου επιθετικού να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2025. Η διοίκηση των Παριζιάνων πρόσφερε ένα τεράστιο συμβόλαιο στον Εμπαπέ για να τον πείσει να μείνει και αφού δεν έλαβε απάντηση, αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της.

Συγκεκριμένα η Παρί θεωρεί πως ο Εμπαπέ συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να πάει εκεί ως ελεύθερος τον Ιούλιο του 2024 όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Οι Γάλλοι δεν θέλουν να ρισκάρουν να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη χωρίς να πάρουν χρήματα και έτσι αποφάσισαν να τον βγάλουν στο «σφυρί».

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα όσα έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η «Defensa Central», η Παρί έκανε μια φανταστική πρόταση για να πείσει τον Εμπαπέ να μείνει, καθώς του πρότεινε συμβόλαιο διάρκειας 10 ετών (!) σε αξία ενός δισεκατομμυρίου ευρώ! Η διοίκηση των Παριζιάνων μάλιστα είχε στείλει και τελεσίγραφο στον Εμπαπέ να απαντήσει μέχρι τις 15 Ιουλίου αν θα ανανεώσει ή αν θα αποχωρήσει φέτος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί πλέον θέλει να πουλήσει τον Εμπαπέ όσο πιο γρήγορα γίνεται και μάλιστα είναι ανοικτή να τον παραχωρήσει σε οποιανδήποτε ομάδα. Ήδη οι Παριζιάνοι έχουν ξεκινήσει τα πλάνα τους για τη ζωή χωρίς τον Εμπαπέ ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί το ποσό που θα ζητήσουν για να τον πουλήσουν.

Νέο «καρφί» από τον Αλ Κελαϊφί στον Εμπαπέ: «Οποιος δεν θέλει να παίξει για αυτήν την ομάδα δεν πρέπει να είναι εδώ»
LIGUE 1

08:30 - 19.07.2023

Νέο «καρφί» από τον Αλ Κελαϊφί στον Εμπαπέ: «Οποιος δεν θέλει να παίξει για αυτήν την ομάδα δεν πρέπει να είναι εδώ»

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί παρακολούθησε από κοντά την πρώτη προπόνηση της Παρί για τη νέα σεζόν και μετά το τέλος της έριξε το «καρφί» του στον Κιλιάν Εμπαπέ, του οποίου το μέλλον παραμένει αμφίβολο.

Όπως όλα δείχνουν, μετά τον Λιονέλ Μέσι την πόρτα της εξόδου θα περάσει και ο Εμπαπέ. Πάντως ο τρίτος της παρέας, Νεϊμάρ, ανακοίνωσε την απόφαση του να παραμείνει στο σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο.