Δεκαετές συμβόλαιο αξίας ενός δισ. ευρώ στον Εμπαπέ: Η Παρί ρίχνει το τελευταίο της χαρτί για τον Γάλλο αστέρα!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Δεκαετές συμβόλαιο αξίας ενός δισ. ευρώ στον Εμπαπέ: Η Παρί ρίχνει το τελευταίο της χαρτί για τον Γάλλο αστέρα!

Κώστας Τόπας 10:56 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 21.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν στην προσπάθειά της να πείσει τον Γάλλο αστέρα της, Κιλιάν Εμπαπέ, να μείνει στον σύλλογο και να μην φύγει από το «Παρκ Ντε Πρενς» κατέθεσε συμβόλαιο διάρκειας 10 ετών αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Το τρέχον συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ λήγει το 2024 και σύμφωνα με την επιθυμία του παίκτη, προτιμά να μείνει για τη φετινή σεζόν πριν φύγει ελεύθερος μετά το τέλος του συμβολαίου του. Ενα αίτημα το οποίο απορρίπτεται από την Παρί, η οποία διαβεβαίωσε τον Γάλλο ότι πρέπει να ανανεώσει ή να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα όσα έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η «Defensa Central», η Παρί έκανε μια φανταστική πρόταση για να πείσει τον Εμπαπέ να μείνει, καθώς του πρότεινε συμβόλαιο διάρκειας 10 ετών (!) σε αξία ενός δισεκατομμυρίου ευρώ! Και αυτό το βήμα θα είναι το αιώνιο συμβόλαιο για να τελειώσει εντελώς η συζήτηση για το μέλλον του 24χρονου Γάλλου επιθετικού μέχρι να φτάσει σε ηλικία 34 ετών με αντάλλαγμα την απόκτηση του υψηλότερου μισθού στην ιστορία.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο ότι ο Εμπαπέ μπορεί να δεχτεί αυτήν την προσφορά, επειδή τα χρήματα δεν είναι η μόνη προτεραιότητά του, καθώς ο παίκτης ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό το αιώνιο συμβόλαιο θα αποτελειώσει εντελώς το όνειρό του. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Εμπαπέ έχει κάνει μια εντυπωσιακή καριέρα στη Γαλλία μέχρι στιγμής, σημειώνοντας 212 γκολ σε 260 αγώνες, αλλά δεν έχει κατακτήσει το Champions League στην καριέρα του μέχρι τώρα.