Τρόμος για Ντοναρούμα: Ληστές τον έγδυσαν, τον έδεσαν και έφυγαν από το σπίτι του με κλοπιμαία 500.000 ευρώ!

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα

i

©Photo by Alex Grimm/Getty Images/Ideal Images

Τρόμος για Ντοναρούμα: Ληστές τον έγδυσαν, τον έδεσαν και έφυγαν από το σπίτι του με κλοπιμαία 500.000 ευρώ!

Κώστας Τόπας 10:27 - 21.07.2023

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι το βράδυ της Πέμπτης (20/07). Ληστές εισέβαλαν στην οικεία του, τον έγδυσαν και τον έδεσαν με τη σύντροφό του και έφυγαν με λεία 500.000 ευρώ.

Εφιάλτης για τον Ντοναρούμα! Την παραμονή του πρώτου αγώνα προετοιμασίας της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Χάβρη ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι του στο Παρίσι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «RMC Sport», ο Ιταλός κίπερ ήταν μαζί με τη σύντροφό του στην προσωπική του οικεία με τους ληστές να τους γδύνουν, να τους δένουν και στο τέλος να φεύγουν με λεία 500.000 ευρώ!

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και ο σύντροφός αφού πρώτα κατάφερε να λυθεί στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια σε κοντινό ξενοδοχείο. Από εκεί ειδοποιήθηκε η γαλλική αστυνομία η οποία πήγε στο σημείο για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί με το ζεύγος να μεταφέρεται σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ!

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ετοιμάζεται να ζήσει την τρίτη του σεζόν στο Παρίσι. Με συμβόλαιο μέχρι το 2026, ο 24χρονος Ιταλός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 48 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, για 52 γκολ που δέχτηκε.