Νεϊμάρ: «Με τον Μέσι ζήσαμε δύσκολα χρόνια στην Παρί» (vid)

Λιονέλ Μέσι & Νεϊμάρ

i

©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Νεϊμάρ: «Με τον Μέσι ζήσαμε δύσκολα χρόνια στην Παρί» (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 21.07.2023

Ο Νεϊμάρ μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και τις δύσκολες στιγμές που αναγκάστηκαν να ζήσουν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Νεϊμάρ παραδέχτηκε ότι η τελευταία του περίοδος με τον Μέσι στο Παρίσι με τη φανέλα της Παρί ήταν απογοητευτική, τονίζοντας είχαν άσχημες στιγμές στην ομάδα και ότι ήξερε ότι ο Αργεντινός αστέρας θα αποχωρούσε στο τέλος της περυσινής σεζόν.

«Τον ρώτησα. Τις τελευταίες εβδομάδες είχα αμφιβολίες και μου είπε. Ο Μέσι έχει κερδίσει τα πάντα. Η οικογένειά του επηρεάστηκε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια στην Παρί. Τον καταλαβαίνω. Τώρα πήγε σε ένα μέρος όπου θα τον υποδεχτούν καλά. Θα ζήσει μια εντελώς διαφορετική ζωή και η οικογένειά του θα αισθάνεται πολύ καλά στο Μαϊάμι. Ήταν μια καλή επιλογή. Ζήσαμε δύσκολα χρόνια μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «Νεϊ».

Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος αστέρας αναφέρθηκε στην απογοήτευση που δεν έχει ακόμη πετύχει τον μεγάλο στόχο του συλλόγου, την κατάκτηση της υψηλότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

«Ούτε οι galacticos της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κέρδισαν το Champions League. Εμείς είχαμε μια δυνατή ομάδα. Ο Μέσι, ο Εμπαπέ και εγώ είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο, το ξέρουμε, αλλά δυστυχώς δεν συνέβη. Θέλαμε να κερδίσουμε τα πάντα, αλλά το ποδόσφαιρο μερικές φορές δεν είναι δίκαιο. Δεν είναι σαν τη συνταγή για ένα κέικ», εξήγησε στη συνέχεια.

Για τα προβλήματα με τους οπαδούς της Παρί και τη συνέχειά του στην γαλλική ομάδα, ο Νεϊμάρ τόνισε ότι έχει συμβόλαιο και ελπίζει να συνεχίσει στην ομάδα: «Μέχρι τώρα κανείς δεν μου το είπε, είμαι ήσυχος. Αν και δεν υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ οπαδών και παικτών, θα είμαι εκεί. Με αγάπη ή χωρίς αγάπη αλλά με τον Νεϊμάρ».

Η σκέψη για αποχώρηση από την εθνική μετά το Μουντιάλ του Κατάρ

Μία από τις πιο αποκαλυπτικές δηλώσεις του Βραζιλιάνου σταρ ήταν η πρόθεσή του να παραιτηθεί από την εθνική ομάδα μετά την ήττα στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ από την Κροατία. 

Το μπλε σακάκι και η ροζ γραβάτα του Μέσι κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Ίντερ Μαϊάμι (vids)
REST OF THE WORLD

08:43 - 21.07.2023

Το μπλε σακάκι και η ροζ γραβάτα του Μέσι κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Ίντερ Μαϊάμι (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε την πρώτη του εβδομάδα ως νέος παίκτης του MLS και η Ίντερ Μαϊάμι μοιράστηκε τη στιγμή που υπέγραψε συμβόλαιο στα κοινωνικά της δίκτυα, για να σφραγίσει την άφιξή του ως νέα ενίσχυση.

«Ειλικρινά, δεν ήθελα να επιστρέψω. Το σκέφτηκα γιατί δεν ήθελα να ξαναπεράσω τον πόνο της απώλειας και να δω την οικογένειά μου να υποφέρει, αλλά θα πρέπει να το ανεχτούν ξανά. Θα συνεχίσω κανονικά», κατέληξε ο Νεϊμάρ.