Πρόωρο «διαζύγιο» Μαρσέιγ - Παγιέ, ξέσπασε σε δάκρυα ο Γάλλος (vids)

Ντιμιτρί Παγιέ

i

PrtScr

Πρόωρο «διαζύγιο» Μαρσέιγ - Παγιέ, ξέσπασε σε δάκρυα ο Γάλλος (vids)

Κώστας Τόπας 15:16 - 21.07.2023

Τέλος από την Μαρσέιγ αποτελεί ο Ντιμιτρί Παγιέ, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με την Μαρσέιγ ο Ντιμιτρί Παγιέ, είχε κάνει γνωστό ότι ήθελε να συνεχίσει στη γαλλική ομάδα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς ο 36χρονος επιθετικός μέσος είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου μέσω συνέντευξης Τύπου.

«Δεν είναι εύκολη στιγμή. Κάναμε αυτή τη συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσουμε ότι αποφασίσαμε να μην συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον Ντιμίτρι Παγιέ. Έχουν περάσει πολλές εβδομάδες συζητήσεων. Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους», ανέφερε αρχικά ο Πάμπλο Λονγκόρια κι έπειτα απευθυνόμενος στον 36χρονο μεσοεπιθετικό του είπε: 

«Ντιμιτρί, είσαι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού του συλλόγου, έχεις εμπνεύσει πολλούς οπαδούς. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, αλλά ακόμα και σε περιόδους δυσκολίας βοήθησες τον σύλλογο. Αν πρέπει να σε προσδιορίσω με δύο λέξεις, θα έλεγα ιδιοφυΐα και ταλέντο».

Φέτος, ο Παγιέ πραγματοποίησε 27 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 961 αγωνιστικά λεπτά, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μαρσέιγ έχει καταγράψει 492 συμμετοχές, με απολογισμό 103 γκολ και 130 πάσες.

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Παγιέ δεν φαίνεται πως θα αργήσει, καθώς ομάδες τόσο από Τουρκία όσο και από Σαουδική Αραβία, έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 36χρονο Γάλλο. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος που έφτασε στο ορόσημο των 100 γκολ/100 ασίστ.