Ο Μαρθελίνο ανακοινώθηκε από την Μαρσέιγ

Μαρθελίνο

i

Μαρθελίνο/ ©Photo By Europa Press Sports/ Getty Images

Ο Μαρθελίνο ανακοινώθηκε από την Μαρσέιγ

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:58 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 23.06.2023

Η Μαρσέιγ ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή, Μαρθελίνο.

Έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του Μαρθελίνο από την τεχνική ηγεσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο και πλέον έτοιμος να πιάσει ξανά δουλειά, για λογαρισαμό της Μαρσέιγ.  

Μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 57χρονος προπονητής θα αναλάβει ομάδα εκτός Ισπανίας, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει από τους πάγκους των Σπόρτινγκ Χιχόν, Ρεκρεατίβο, Ρασίνγκ, Σαραγόσα, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Μπιλμπάο.  

Επίσης το όνομα του Μαρθελίνο είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά ο Ισπανός προπονητής επέστρεψε στους πάγκους για χάρη της Μαρσέιγ που τον ανακοίνωσαν κι επίσημα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ολιμπίκ για την εμπιστοσύνη που μου δόθηκε. Οι συζητήσεις μας για την ομάδα και το πρότζεκτ με ενθάρρυναν στο να πάρω αυτή την απόφασης. 

Οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι αγόρασαν το Στρασβούργο έναντι 70 εκατ. ευρώ
PREMIER LEAGUE

10:02 - 23.06.2023

Οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι αγόρασαν το Στρασβούργο έναντι 70 εκατ. ευρώ

Οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι σύναψαν συνεργασία με τον σύλλογο της Ligue 1, Στρασβούργο, επεκτείνοντας το μοντέλο πολλών συλλόγων που έχουν στην κατοχή τους και επιδεικνύοντας τη δέσμευσή τους να επενδύσουν σε άλλες ομάδες.

Με όλο το επιτελείο μου, είμαστε πεπεισμένοι για το πλάνο της ομάδας. Γνωρίζω την ευθύνη που αντιπροσωπεύει αυτή η αποστολή και η δέσμευσή μας θα είναι συνολική», ανέφερε ο Ισπανός προπονητής, με τον γενικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Χαβιέρ Ριμπάλτα, να προσθέτει: 

«Η άφιξη του Μαρσελίνο είναι μέρος της επιθυμίας να δοθεί συνέχεια στο έργο του συλλόγου. Η τεχνογνωσία και η προσωπικότητά του ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του υψηλού επιπέδου. Η εμπειρία του θα είναι επίσης ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ενίσχυση του έργου που άρχισε από την περασμένη σεζόν».