Μπορεί να μπλέξει η Παρί Σεν Ζερμέν με τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση Εμπαπέ (;)
i

© Photo by John Berry/Getty Images

Μπορεί να μπλέξει η Παρί Σεν Ζερμέν με τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση Εμπαπέ (;)

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 09:25 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 23.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει διατεθειμένη να το τραβήξει στα άκρα όσον αφορά την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, όμως μπορεί να μπει σε μπελάδες...

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει εξουσία και ότι έχει το πάνω χέρι στην περιβόητη υπόθεση με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα, ο σύλλογος αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από την αποστολή στην Ασία, με τον Γάλλου σούπερ σταρ να μένει στο Παρίσι να κάνει προπονήσεις με τους υπόλοιπους «κομμένους».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τους Παριζιάνους, που φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να το πάνε μέχρι τέλους. Και αυτό γιατί δεν είναι απίθανο οι αυστηρές αποφάσεις τους σχετικά με τον Εμπαπέ, να έχουν συνέπειες. Κάτι το οποίο τόνισε και η Ένωση Γάλλων Ποδοσφαιριστών.

«Δεν είναι περιττό να υπενθυμίσουμε στους ηγέτες ότι η άσκηση πίεσης σε έναν εργαζόμενο -υποβαθμίζοντας τις συνθήκες εργασίας του, για παράδειγμα- για να τον αναγκάσει να φύγει ή να αποδεχθεί αυτό που θέλει ο εργοδότης συνιστά ηθική παρενόχληση», προειδοποίησε το εν λόγω σωματείο σε ανακοίνωσή του.

Η συγκεκριμένη Ένωση, η οποία είναι πολύ δυνατή στη Γαλλία, είχε ανοίξει κόντρα με την Παρί και στο παρελθόν, όταν οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να αποκλείσουν τον Ραμπιό, επειδό είχε αρνηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Βέβαια, οι δύο υποθέσεις δεν είναι ακριβώς ίδιες, αλλά σημασία έχει ότι ο γαλλικός σύλλογος έχει ήδη λάβει μια προειδοποίηση.

Στην υπόθεση Εμπαπέ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Παρί θέλει να τον πουλήσει σε περίπτωση που δεν ανανεώσει, ενώ ο ίδιος θέλει να συμπληρώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, χωρίς όμως να ανανεώσει μέχρι το 2025. Παρά το γεγονός πως το μέτρο του Νάσερ Αλ-Κελαϊφί ήταν δραστικό, προφανώς δεν έχει τη δύναμη να τον αναγκάσει να φύγει ή να ανανεώσει.

Από το τελεσίγραφο μέχρι το πωλητήριο: Ολες οι ανατροπές στη «σαπουνόπερα» Εμπαπέ - Παρί
LIGUE 1

14:25 - 22.07.2023

Από το τελεσίγραφο μέχρι το πωλητήριο: Ολες οι ανατροπές στη «σαπουνόπερα» Εμπαπέ - Παρί

Μετά το καλοκαίρι του 2021, όταν κόντευε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ φανίζεται ξανά και μονοπωλεί τον ρόλο του δεύτερου μέρους της σαπουνόπερας που τώρα οραματίζεται ένα διαφορετικό τέλος αφού έχει αποκλειστεί για την ασιατική περιοδεία.

Και μπορεί τότε με τον Ραμπιό, η Παρί να μην αντιμετώπισε πρόβλημα, παρότι με το «έτσι θέλω» τον άφησε για μια ολόκληρη σεζόν στην κερκίδα, όμως με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο στη Γαλλία και ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, τα πράγματα αναμένεται να είναι τελείως διαφορετικά...