Ασένσιο για Εμπαπέ: «Στο τέλος της ημέρας, η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από οποιονδήποτε»

Ασένσιο για Εμπαπέ: «Στο τέλος της ημέρας, η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από οποιονδήποτε»

Ο Μάρκο Ασένσιο σε συνέντευξή του σε γαλλικό μέσο αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Μάρκο Ασένσιο έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στο RMC χθες (25/7) στην προετοιμασία της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιαπωνία για να μιλήσει για τη νέα του περιπέτεια στον γαλλικό σύλλογο, τους λόγους της επιλογής του, το τηλεφώνημα από τον Λουίς Κάμπος να προτείνει την μεταγραφή του ή τη σχέση του με τον Λουίς Ενρίκε.

Ωστόσο, ο Ισπανός επιθετικός αναγκάστηκε να απαντήσει σε έναν χρήστη στα social media, ο οποίος, καθοδηγούμενος από όσα δημοσιεύθηκαν τόσο στα γαλλικά όσο και στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τον επέκρινε για την αμφισβήτηση της δέσμευσης του Εμπαπέ μετά από ερώτηση σχετικά με το μήνυμα που έχει στείλει ο πρόεδρος της ομάδας Αλ Κελαϊφί σε αρκετές περιπτώσεις ότι ο σύλλογος είναι πάνω απ 'όλα.

«Στο τέλος της ημέρας, ένας σύλλογος πρέπει να είναι πάνω από οποιονδήποτε. Και πάντα πρέπει να έχεις μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο. Αλλά νομίζω ότι όλοι εδώ έχουν αυτόν τον σεβασμό», απάντησε. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε καμία διάκριση μεταξύ των παικτών στο tour ή στο Παρίσι, αλλά μιλούσε για την πολιτική του συλλόγου γενικά. «Δεν το έχω πει αυτό. Ενημερώστε τον εαυτό σας καλά πριν βάλετε κάτι τέτοιο. Σας ευχαριστώ», απάντησε σε ένα tweet που αργότερα διαγράφηκε. 

Ο Ασένσιο στη συνέχεια αναφέρθηκε για την υπόθεση του Κιλάν Εμπαπέ, λέγοντας: «Στο τέλος της ημέρας, ένας σύλλογος πρέπει να είναι πάνω από οποιονδήποτε. Και πρέπει πάντα να έχεις πολύ σεβασμό για τον σύλλογο. Αλλά νομίζω ότι όλοι εδώ έχουν αυτόν τον σεβασμό». 

Όταν ρωτήθηκε για τον αν αναφέρεται όμως στον Εμπαπέ, θέλησε να διευκρινίσει πως δεν ήταν για αυτόν το εν λόγω σχόλιο, αναφέροντας: «Δεν το έχω πει αυτό. Να ακούτε καλά τι λέω πριν βάλετε τέτοιου είδους πράγματα. Σας ευχαριστώ». Φυσικά, θέλησε να αποφύγει τα όσα είχε πει νωρίτερα, αλλά ήταν ξεκάθαρο το ποιον είχε ως αποδέκτη.

«Είχα πολλές συζητήσεις με τον Λουίς Κάμπος. Η αλήθεια είναι ότι μου εξήγησε όλο το έργο και μου είπε την εμπιστοσύνη που είχε σε μένα και την εμπιστοσύνη που είχε ο πρόεδρος σε μένα. Εν ολίγοις, είναι ένα ελκυστικό και πολύ ενδιαφέρον έργο», δήλωσε ο Ασένσιο για την επιλογή του.

Η άφιξη του Λουίς Ενρίκε έγινε μετά την μεταγραφή του Ισπανού διεθνή: «Ήμασταν μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό και η σχέση είναι πολύ καλή. Όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες. Ελπίζω λοιπόν να τα πάμε καλά, να κάνουμε σημαντικά πράγματα και να κάνουμε σπουδαία πράγματα εδώ».