Ο Ντοναρούμα για τη ληστεία στο σπίτι του: «Με δέσανε, ήμουν αδύναμος, φοβήθηκα...»

Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα

i

©Photo by Alex Grimm/Getty Images/Ideal Images

Ο Ντοναρούμα για τη ληστεία στο σπίτι του: «Με δέσανε, ήμουν αδύναμος, φοβήθηκα...»

Κώστας Τόπας 15:25 - 22.07.2023

Για τον εφιάλτη που βίωσε στο σπίτι του μαζί με τη σύντροφό του, με ληστές να τους δένουν και να φεύγουν με λεία 500 χιλιάδων ευρώ, μίλησε ο Τζανλούιτζι Ντοναρούμα.

Το όνομα του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα προστίθεται σε μια πολύ μεγάλη λίστα με παίκτες της Παρί που έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων. Ο Ιταλός κίπερ των Παριζιάνων και η σύντροφός του δέθηκαν και απειλήθηκαν με όπλο στο σπίτι τους στο Παρίσι, με τους διαρρήκτες μάλιστα να χτυπάνε στο κεφάλι τον 24χρονο τερματοφύλακα.

Ο Ντοναρούμα δύο ημέρες μετά από τον εφιάλτη που βίωσε σπίτι του μαζί με τη σύντροφό του, με ληστές να τους δένουν και να φεύγουν με λεία 500 χιλιάδων ευρώ, μίλησε για το περιστατικό και για τον φόβο που ένιωσε.

«Το να βρίσκεις άγνωστο κόσμο μέσα στο σπίτι σου μετά τις τρεις τα μεσάνυχτα, είναι η χειρότερη αίσθηση που μπορεί να βιώσει κάποιος. Εγώ ήμουν ακινητοποιημένος και η Αλέσια ήταν αναγκασμένη να παραδώσει όλα αυτά που είχαμε στην κατοχή μας. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Επρεπε να φύγουμε από το διαμέρισμά μας για να επιτρέψουμε τη διεξαγωγή ερευνών και μένουμε προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο. Ο φόβος ήταν πάρα πολύ μεγάλος, όμως ακόμη μεγαλύτερος ήταν ο φόβος για το τι θα μπορούσε να συμβεί στην Αλέσια. Εγώ ήμουν αδύναμος, δεμένος, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Επιπλέον δεν μιλώ καλά τα γαλλικά και ήταν δύσκολο να εξηγήσω σε εκείνα τα άτομα πού βρίσκονταν τα πράγματα που ζητούσαν. Και η Αλέσια ήταν μαζί τους, πάρα πολύ φοβισμένη.

Από το τελεσίγραφο μέχρι το πωλητήριο: Ολες οι ανατροπές στη «σαπουνόπερα» Εμπαπέ - Παρί
LIGUE 1

14:25 - 22.07.2023

Από το τελεσίγραφο μέχρι το πωλητήριο: Ολες οι ανατροπές στη «σαπουνόπερα» Εμπαπέ - Παρί

Μετά το καλοκαίρι του 2021, όταν κόντευε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν για την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κιλιάν Εμπαπέ φανίζεται ξανά και μονοπωλεί τον ρόλο του δεύτερου μέρους της σαπουνόπερας που τώρα οραματίζεται ένα διαφορετικό τέλος αφού έχει αποκλειστεί για την ασιατική περιοδεία.

Ήταν δραματικές στιγμές και ο φόβος ήταν τεράστιος, ειδικά για εκείνην. Φόβος για ότι θα μπορούσαν να της κάνουν κακό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τερματοφύλακας στην εφημερίδα «Libero».