Απίθανες γκολάρες από Μπέλιγχαμ και Χοσέλου στη φιλική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Απίθανες γκολάρες από Μπέλιγχαμ και Χοσέλου στη φιλική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 08:11 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:15 - 27.07.2023

Ντεμπούτο με γκολ για τον Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τρομερό γκολ του Χοσέλου στο φιλικό 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει φανέλα και ρόστερ για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η «Βασίλισσα» δείχνει σ’ εξαιρετική καράσταση στην προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν. Στη διάρκεια της παρουσίας της στις ΗΠΑ νίκησε 2-0 στο Τέξας σε φιλικό ματς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του και τον Χοσέλου με ένα τρομερό γυριστό να θυμίζει… Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Μπέλιγχαμ είναι ό,τι πιο κοντινό στον Ζιντάν έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό», έγραψαν μάλιστα στη «Marca» και συμπλήρωσαν: «Το σίριαλ σαπουνόπερα του Εμπαπέ δεν πρέπει να επισκιάσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, έναν ποδοσφαιριστή που θυμίζει τον Ζινεντίν Ζιντάν σε πολλά. Σε δράσεις και κινήσεις. Μετά την εμφάνιση του στο ντεμπούτο του εναντίον της Μίλαν, χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά κόντρα στη Γιουνάιτεντ για να τιμήσει τη φανέλα Νο.5, που έκανε τον Γάλλο σταρ διάσημο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τζουντ στάθηκε στα πόδια του στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Μπέλιγχαμ, λοιπόν, με σκαφτό πλασέ από το όριο της μεγάλης περιοχής έλανε το 1-0 μόλις συμπληρώθηκαν πέντε λεπτά, ενώ ο Χοσέλου στο 89’ με τρομερό γυριστό έκανε το 2-0, με τη Ρεάλ να γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση στο Τέξας.

Στη «Marca», παράληλα, ανέφεραν για τον Μπέλιγχαμ και τον Χοσέλου: «Τα τρία στοιχεία που έδειξε ο MVP Μπέλιγχαμ στο γκολ του είναι το κοντρόλ, το στυλ και η προσωπικότητα. Και τι γίνεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χρειάζεται τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Χοσέλου θύμισε την πτήση του CR7 στο Τορίνο (σ.σ. το περίφημο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Γιουβέντους). Έπαιξε για μισή ώρα και ήταν μέρος όλων των επικίνδυνων ενεργειών της Μαδρίτης. Αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει ένας επιθετικός».

Δείτε τα highlights και τις γκολάρες της Ρεάλ Μαδρίτης: