Ανατροπή και νίκη για τη Ρεάλ κόντρα στη Μίλαν με υπογραφή Βαλβέρδε! (vid)

Φεντερίκο Βαλβέρδε

i

©printscreen

Ανατροπή και νίκη για τη Ρεάλ κόντρα στη Μίλαν με υπογραφή Βαλβέρδε! (vid)

Ιάσονας Τσίλης 14:00 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 28.07.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με το δεξί την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, επικρατώντας με 3-2 της Μίλαν σε... φιλική τιτανομαχία. Κορυφαίος ο Βαλβέρδε, ντεμπούτο για Μπέλιγχαμ.

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο κρας τεστ ήρθε για τη Ρεάλ, η οποία αντιμετώπισε τη Μίλαν σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Καλιφόρνια. Η «βασίλισσα» επικράτησε με 3-2 σε ένα παιχνίδι αντάξιο του βεληνεκούς των εν λόγω ομάδων.

 Εκτός του Μπέλιγχαμ, την πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα της Ρεάλ πραγματοποίησαν οι Χοσέλου, Χάβι Γκράθια. Αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνο συμμετοχής είχε και ο Μπραχίμ Ντίαθ, για πρώτη φορά απ'το 2020, αντιμετωπίζοντας μάλιστα, την πρώην ομάδα του.

Η Μίλαν κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και ευτύχησε να προηγηθεί στο 25', με τον Φικάγιο Τομόρι. Λίγο πριν την ανάπαυλα, διπλασίασε τα τέρματα της , με δράστη αυτή τη φορά τον Λούκα Ρομέρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε πλήρως, με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε να το παίρνει... προσωπικά και με δύο γκολ στο 57' και στο 59' να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα. Την ολική ανατροπή των κυπελλούχων Ισπανίας, ολοκλήρωσε ο συνήθης ύποπτος Βινίσιους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 84'.

Οι Μαδριλένοι, έδειξαν για μια ακόμη φορά από τι μέταλλο είναι φτιαγμένοι, με μια ανατροπή που έχουν πετύχει ξανά και ξανά την τελευταία δεκαετία, υπενθυμίζοντας σε άπαντες ότι ακόμα και στα φιλικά, δεν τα παρατούν ποτέ!

Στα θετικά της βραδιάς και η πρώτη εμφάνιση του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ, με τον νεαρό άσσο να μην προλαβαίνει προφανώς να δείξει όλες τις πτυχές του ταλέντου του, το μόνο σίγουρο όμως,  είναι ότι στο άμεσο μέλλον θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει γιατί θεωρείται ο επόμενος μεγάλος σταρ του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου.