Σοκαριστική στιγμή με τον Σάκα Χίσλοπ να καταρρέει σε ζωντανή μετάδοση πριν το φιλικό της Ρεάλ με τη Μίλαν (vid)

Σάκα Χίσλοπ

i

PrtScr

Σοκαριστική στιγμή με τον Σάκα Χίσλοπ να καταρρέει σε ζωντανή μετάδοση πριν το φιλικό της Ρεάλ με τη Μίλαν (vid)

Κώστας Τόπας 08:25 - 24.07.2023

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Σάκα Χίσλοπ κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση, λίγο πριν από τη σέντρα της φιλικής αναμέτρησης Ρεάλ - Μίλαν.

Μια σοκαριστική στιγμή παρακολούθησαν οι θεατές του ESPN πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης στις ΗΠΑ. Ο βετεράνος τερματοφύλακας, Σάκα Χίσλοπ που πλέον εργάζεται ως σχολιαστής στο ESPN, κατέρρευσε στη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από τον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας συναγερμό.

Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε και αστειευόταν με τον συνάδελφό του, Νταν Τόμας, ο Χίσλοπ άρχισε να παραπατάει και στη συνέχεια κατέρρευσε στο έδαφος, προκαλώντας πανικό στους συνεργάτες του που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Στη συνέχεια και στη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Νταν Τόμας καθησύχασε τους θεατές για την κατάσταση του Χίσλοπ, ενημερώνοντας ότι ο βετεράνος τερματοφύλακας ανέκτησε τις αισθήσεις του και μιλούσε κανονικά. Ο τέως γκολκίπερ της Νιούκαστλ, της Γουέστ Χαμ και της Πόρτσμουθ έχει καταγράψει περισσότερες από 250 συμμετοχές στην Premier League είναι καλά πλέον στην υγεία του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μίλησε κανονικά, ανακουφίζοντας άπαντες.