Οι Άραβες πήγαν στο Παρίσι να βρουν τον Εμπαπέ και τους έριξε... πόρτα! (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Οι Άραβες πήγαν στο Παρίσι να βρουν τον Εμπαπέ και τους έριξε... πόρτα! (vid)

Μαρία Δαλιάνη • 11:13 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρά την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ απάντησε αρνητικά στους εκπροσώπους της που ταξίδεψαν στο Παρίσι και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα στη Παρί.

Το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ μας είχε απασχολήσει έντονα τις προηγούμενες μέρες με το ενδεχόμενο μετακίνησης του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ να απομακρύνεται σιγά σιγά. Ο αρχηγός της Γαλλίας ήταν από την αρχή επιφυλακτικός σχετικά με την μετακόμιση του στη Σαουδική Αραβία. Η Παρι Σεν Ζερμέν είχε συμφωνήσει σε όλα με την Αλ Χιλάλ και ο ίδιος είχε αρχίσει συζητήσεις, όμως όλα δείχνουν ότι δεν θα προτιμήσει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ευρώπης παρά το γεγονός ότι τα λεφτά είναι πολλά!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το «deal» έφτανε τα 700.000.000 ευρώ εκ των οποίων τα 300.000.000 θα πήγαιναν στην Παρί και τα 400.000.000 στο παίκτη σε βάθος διετίας. Όμως ο  σούπερ Σταρ της Παρί ζητούσε από εκπροσώπους της Αλ Χιλάλ 500.000.000 για τον εαυτό του και τα υπόλοιπα για την ομάδα.

Σύμφωνα με την Marca εκπρόσωποι των Σαουδάραβων είχαν μεταβεί στο Παρίσι προκειμένου να πείσουν τον Εμπαπέ να μετακομίσει στην χώρα τους. Ωστόσο, νεαρός επιθετικός τους ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία και ότι θέλει να ολοκληρώσει την συνεργασία του με την Παρί. Το γεγονός αυτό φούντωσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στην Μαδρίτη, για λογαριασμό, της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2024 μετά και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η εξέλιξη αυτή ίσως δεν είναι τόσο ευχάριστη ούτε για την ομάδα ούτε για τον παίκτη. Η Παρί τον περασμένο Μάϊο προκειμένου να κρατήσει τον Εμπαμπέ του προσέφερε συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν τα 50.000.000 ευρώ, τα οποία με τα μπόνους αγγίζουν τα 130.000.00 προκειμένου να τον κρατήσουν στο Παρίσι. Η ιδέα ότι μπορεί να φύγει χωρίς να μπει ούτε ευρώ στα ταμεία τους να τους δημιουργεί πονοκέφαλο.

Ο Εμπαπέ θέλει περισσότερα για τον εαυτό του και... αδιαφορεί για την Παρί - Ζητάει τα 500 από τα 700 εκατ. που δίνει συνολικά η Αλ Χιλάλ!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:15 - 26.07.2023

Ο Εμπαπέ θέλει περισσότερα για τον εαυτό του και... αδιαφορεί για την Παρί - Ζητάει τα 500 από τα 700 εκατ. που δίνει συνολικά η Αλ Χιλάλ!

Ο Κιλιάν Εμπαμπέ έχει γνωστοποιήσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο με τον Γάλλο να φλερτάρει έντονα με το Αραβικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη η παραμονή στο Παρίσι θα είναι ρίσκο και για τον Εμπαπέ καθώς, η σαπουνόπερα που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομα και το ενδεχόμενο να έχει συμφωνήσει ήδη με την Ρεάλ για το καλοκαίρι του 2024 ίσως και δυσχεράνει τις σχέσεις με την διοίκηση και τον Λουίς Ενρίκε. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να τον οδηγήσει ακόμα και στο πάγκο της ομάδας. Ένα ενδεχόμενο που σίγουρα ο Γάλλος θα ήθελε να αποφύγει αν αναλογιστεί κανείς ότι πλησιάζει και το Euro του 2024 και ο Κιλιάν ως αρχηγός της ομάδας θα ήθελε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα που θα μπορούσε.