Η Αλ Χιλάλ απάντησε στον Γιάννη και τον περιμένει σαν... φίλαθλο στα παιχνίδια της (pic)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Η Αλ Χιλάλ απάντησε στον Γιάννη και τον περιμένει σαν... φίλαθλο στα παιχνίδια της (pic)

Sportal newsroom 17:34 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 16.08.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε από την Αλ Χιλάλ να σκεφτεί την περίπτωσή του, λόγω της ομοιότητας με τον Κιλιάν Μπαπέ, με την απάντηση να είναι... άμεση.

Με αφορμή την πρόταση-μαμούθ προς τον Κιλιάν Μπαπέ αρκετοί αστέρες του ΝΒΑ εξέφρασαν, με χιουμοριστικό τρόπο, την επιθυμία να μετακομίσουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βλέποντας τις προτάσεις των Αράβων αυτό το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έστειλε ένα μήνυμα το οποίο έγινε viral.

Ο Greek Freak απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς την πλετρά της Αλ Χιλάλ, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο την ομοιότητά του με τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, έπειτα από το κούρεμα που έκανε τις τελευταίες μέρες. Το μήνυμά του αυτό προκάλεσε πολλά χιουμοριστικά σχόλια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Αντετοκούνμπο / Facebook

Η Αλ Χιλάλ δεν άφησε το κάλεσμα του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς και απάντησε με τον δικό της τρόπο. Διότι επεσήμανε πως ο Αντετοκούνμπο είναι ευπρόσδεκτος σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, αλλά όχι σαν παίκτης, αλλά σαν φίλαθλος στην εξέδρα.

«Είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις να μας δεις ως φίλαθλος, Γιάννη», ήταν το μήνυμα της ομάδας προς τον δις MVP του NBA, με τον Αντετοκούνμπο να κερδίζει μεν μια θέση στην ομάδα, αλλά αυτή τη φορά από τη θέση του φιλάθλου έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η κίνηση του Γιάννη προκάλεσε... trend ανάμεσα στους παίκτες του ΝΒΑ. Διότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν τη μυθική πρόταση της Αλ Χιλάλ προς τον Μπαπέ, για μονοετές συμβόλαιο, με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντρέιμοντ Γκριν να δείχνουν, από τις αντιδράσεις τους πως θα ήταν κάτι παραπάνω από θετικοί σε μετακόμιση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο πρώτος απάντησε με τον Φόρεστ Γκαμπ που τρέχει, ενώ ο δεύτερος είπε «δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι από την υπογραφή συμβολαίου με τους Ουόριορς».