Οικογενειακό δράμα για τον Έιντριαν Γκρίφιν - Το μήνυμα και το πένθος του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς

Έιντριαν Γκρίφιν

i

printscreen

Οικογενειακό δράμα για τον Έιντριαν Γκρίφιν - Το μήνυμα και το πένθος του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς

Γιώργος Γαβριλάκης 13:49 - 25.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:56 - 25.07.2023

Η οικογένεια Γκρίφιν βυθίστηκε στο πένθος! Ο δύο ετών εγγονός του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς έχασε ξαφνικά και ανεξήγητα τη ζωή του. «Ο θάνατός του είναι μια μεγάλη τραγωδία για όλους μας», ανέφερε ο Έιντριαν Γκρίφιν.

Την ώρα που προετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ ως head coach και μάλιστα με τις απαιτήσεις που δημιουργεί η πρόκληση της διαχείρισης των Μιλγουόκι Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έιντριαν Γκρίφιν βιώνει τώρα τις χειρότερες στιγμές της ζωής του. 

Ολόκληρη η οικογένεια Γκρίφιν θρηνεί τον θάνατο του δύο ετών εγγονιού του κόουτς, ο οποίος έχασε τη ζωή του εντελώς ξαφνικά. Ο Τζέιμς Γκρίφιν, γιος του Έιντριαν, βρήκε το άτυχο πλάσμα χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)
NBA

09:06 - 25.07.2023

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ανάμεσα στις φωτιές της Ρόδου (vids)

Μαζί με την κοπέλα του ο 23χρονος Σέρβος των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, επέλεξε να κάνει διακοπές στη Ρόδο και έμπλεξε ανάμεσα στις φλόγες. Η Τιάνα Σουμάκοβιτς μέσω instagram κατέγραψε τις περιπέτειες του ζευγαριού στο νησί των Ιπποτών.

Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατό του και η πρώτη ιατρική γνωμάτευση αναφέρει πως το μοιραίο ήρθε από... φυσικά αίτια, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις η νεκροψία είναι αυτή που ξεκαθαρίσει το τοπίο που μπορεί να περιλαμβάνει μία προϋπάρχουσα νόσο ή ακόμα και κάποια εγκληματική ενέργεια. 

«Ο εγγονός μου ήταν ξεχωριστός για μένα και την οικογένειά μας. Ο θάνατός του είναι μια μεγάλη τραγωδία για όλους μας, που θα μας συνοδεύει για πάντα. Εκτιμώ ότι σέβεστε το πένθος και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Αυτό ήταν ο μήνυμα του προπονητή των Ελαφιών, τον οποίο είδαμε στη χώρα μας κατά τη διάρκεια των τελικών της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όταν και παρακολουθούσε τους αγώνες μαζί με τον Greek Freak.