Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατακτούσε με «50άρα» τον τίτλο στο NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Photo by Justin Casterline/Getty Images

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατακτούσε με «50άρα» τον τίτλο στο NBA

Ο Γιάννης Αντετούνμπο, σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια, διέλυσε τους Σανς και με 50 πόντους στο Game 6, χάρισε τον τίτλο στους Μπακς.

Σαν σήμερα, το 2021 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε χαρίσει στον μπασκετικό κόσμο μια μοναδική παράσταση, με την οποία οδήγησε τους Μπακς στην κορυφή του NBA.

Ο Έλληνας σταρ πραγματοποίησε ένα αδιανόητο show στο Game 6 των τελικών κόντρα στους Σανς και με 50(!) πόντους υπέγραψε τον τίτλο για τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρότι είχε σοκάρει τους πάντες με τον τραυματισμό του στους τελικούς της Ανατολής απέναντι στους Ατλάντα Χοκς, στους τελικούς ήταν ασταμάτητος και ειδικά στο έκτο ματς έμοιαζε σαν να μην μπορεί έχει αντίπαλο!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Greek Freak σταμάτησε στους 50 πόντους, έχοντας 14 ριμπάουντ, 5 μπλοκ, 16/26 σουτ και 17/19 βολές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Μπακς να επικρατήσουν με 105-98 και να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, με τον Γιάννη να αναδεικνύεται και MVP των τελικών.

Επίσημο: Οι κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας
FIBA WORLD CUP

10:28 - 20.07.2023

Επίσημο: Οι κλήσεις του Δημήτρη Ιτούδη στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνική μας ομάδα εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου και περιλαμβάνει 22 παίκτες. Οι απουσίες των Σλούκα και Καλάθη ήταν δεδομένες, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τόμας Ουόκαπ είναι... μέσα!

Για την ιστορία οι μέσοι όροι του Έλληνα σταρ στους τελικούς ήταν 35.2 πόντοι, 13.2 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.8 μπλοκ. Ασύλληπτα νούμερα μιας κυριαρχικής σειράς από τον Γιάννη, η οποία μνημονεύεται και θα συνεχίσει να μνημονεύεται για χρόνια!