Ο Αντετοκούνμπο υπενθύμισε τη διαθεσιμότητά του στους Σαουδάραβες (vid)

Ο Αντετοκούνμπο υπενθύμισε τη διαθεσιμότητά του στους Σαουδάραβες (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:21 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 15.07.2023

Μία μπάλα του ποδοσφαίρου βρέθηκε στα πόδια του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ έκανε επίδειξη των προσόντων του, υπενθυμίζοντας πως αν ακόμα ψάχνουν επιθετικούς στη Σαουδική Αραβία, καλό θα ήταν να τον πάρουν τηλέφωνο...

Όταν είχε μάθει για τα συμβόλαια που είχαν ήδη προσφέρει οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας στα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, συν αυτά που ακόμα προσφέρουν ακόμα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατ' αρχάς εντυπωσιάστηκε. Αμέσως μετά δυσανασχέτησε κιόλας, διότι αντιλήφθηκε πως υπάρχουν -σε κάποιες περιπτώσεις- πολύ μεγαλύτερες αποδοχές από αυτές που εξασφαλίζει ο ίδιος στο NBA. 

Χαριτολογώντας τότε είχε πει με λίγα λόγια πως όποιος ενδιαφέρεται για έναν τερματοφύλακα τότε ας του στείλει μήνυμα. Τώρα βρέθηκε στα πόδια του μια μπάλα ποδοσφαίρου και σκέφτηκε να εντυπωσιάσει τους πάμπλουτους ιδιοκτήτες ομάδων της Μέσης Ανατολής με τα προσόντα του ως βιρτουόζος επιθετικός. 

Άρχισε να κάνει κόλπα με στυλ και άνεση. Από την τεχνική του φαίνεται πως στα παιδικά του χρόνια την κλώτσαγε τη μπάλα πριν καταλήξει στο μπάσκετ και από εκεί στην κορυφή του κόσμου. Ο 28χρονος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζει τις διακοπές του ανά τον κόσμο, εκκρεμή η οριστική του απάντηση στην Ομοσπονδία για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κυπελλο που ξεκινά στις 25 Αυγούστου, αλλά παραμένει σε φόρμα. Με τόσα διαδοχικά... γκελάκια, δεν αποκλείεται άμα το αποφασίσει να γίνει ο πρώτος παίκτης που εγκαταλείπει το ΝΒΑ για να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. 

Ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο Βεζένκοφ από τους Κινγκς
NBA

14:44 - 14.07.2023

Ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο Βεζένκοφ από τους Κινγκς

Μπορεί ο Σάσα Βεζένκοφ να έχει αποφασίσει εδώ και δύο εβδομάδες πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κινγκς αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα του Σακραμέντο. Ο λόγος της μη επισημοποίησης της μεταγραφής του Βούλγαρου φόργουορντ στους «Βασιλιάδες» από τον Ολυμπιακό είναι γραφειοκρατικός.

Προς το παρόν πάντως απλώς υπενθυμίζει στους Σαουδάραβες: «Θέλετε ακόμα επιθετικό;», όπως έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που ανήρτησε στο twitter με τα κόλπα του. Επίσης, σημείωσε ένα (προφανώς φανταστικό) νούμερο τηλεφώνου για να γίνει πιο πειστικά τα λεγόμενά του...