Νύχτες στη Μύκονο με τον Σακίλ Ο'Νιλ μαζί! (vid)

Σακίλ Ο'Νιλ

Νύχτες στη Μύκονο με τον Σακίλ Ο'Νιλ μαζί! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:57 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 20.07.2023

Ένα από τα... χούγια του Σακίλ Ο'Νιλ μετά την θαυμαστή καριέρα του στο ΝΒΑ είναι η διοργάνωση πάρτι, με την αφεντιά του στον ρόλο του DJ. Στις 25 Ιουλίου θα παίξει μουσική στο club Santanna και το νησί του Ανέμου χορεύει από τώρα στους ρυθμούς του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του απέκτησε πολλά ψευδώνυμα. Το πρώτο του ήταν αυτό του Superman, όπως αποκαλέστηκε λόγω της σχεδόν εξωπραγματικής του δύναμης. Ο ίδιος αποκάλεσε τον εαυτό του ως «The Big Aristotle» όταν το 2000 πήρε το βραβείο του MVP. Κυρίως ακούσει στο όνομα «Σακ» και κανείς δεν χρειάζεται να τον αποκαλέσει με το πλήρες ονοματεπώνυμό του, δηλαδή... Σακίλ Ο'Νιλ. Με τα πρώτα τρία γράμματα του βαπτιστικού του, όλος ο πλανήτης αντιλαμβάνεται πως η αναφορά έχει να κάνει με τον κορυφαίο σέντερ και τέσσερις φορές πρωταθλητή ΝΒΑ. 

Στο χώρο της μουσικής όμως, την οποία υπηρετεί ως MC από τα ενεργά του χρόνια στο μπάσκετ, είναι περισσότερο γνωστός ως Diesel. Απ' όταν σταμάτησε την αγωνιστική του πορεία, έχει περισσότερο χρόνο για ταξίδια και ακόμα περισσότερο για μουσική. Μία από τις ασχολίες του είναι να διοργανώνει πάρτι με αυτόν στο επίκεντρο ως DJ και ως διασκεδαστή. 

Συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα πάρτι και στα festivals στις ΗΠΑ, αλλά και στην Ευρώπη. Τώρα, έρχεται στη Μύκονο για μία ξέφρενη μουσική γιορτή. Ο Σακίλ Ο'Νιλ στις 25 του Ιουλίου θα βρεθεί στο νησί των Ανέμων, στη high season και θα είναι ο πρωταγωνιστής του πάρτι που θα κάνει στο Santanna, ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Μυκόνου.