Το ιδιαίτερο ευχαριστώ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο twitter
i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Το ιδιαίτερο ευχαριστώ του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο twitter

Sportal newsroom 21:47 - 12.07.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τουίταρε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, μία ανάρτηση που μπορεί να κρύβει πολλά για το μέλλον του.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ τουίταρε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται σε περίοδο διακοπών όπου απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναπαρήγαγε μία ανάρτηση με τον ίδιο και τον Στεφ Κάρι. «Οι δύο τελευταίοι εναπομείναντες πιστοί παίκτες στο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται πια έτσι», ανέφερε η σχετική λεζάντα.

Το ευχαριστώ του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκτά ιδιαίτερο νόημα, αφού πριν από λίγες εβδομάδες το bleacher report είχε αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ των Μπακς δεν θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τα «ελάφια».

Πριν από λίγες ημέρες, ο Έλληνας παίκτης του NBA και η οικογένειά του διοργάνωσαν μία φιλανθρωπική εκδήλωση για το ίδρυμα που φέρει το όνομα του πατέρα του.

«Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους. Εκπροσωπούμε τη μητέρα μου και τον πατέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύουμε το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα αγγίζουμε τις ζωές άλλων ανθρώπων. Είμαι τόσο περήφανος για τα αδέλφια μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.