Αντσελότι: «Δεν με πειράζει να με ρωτούν ξανά και ξανά για τον Κιλιάν Μπαπέ - Απλώς δεν απαντώ!»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Δεν με πειράζει να με ρωτούν ξανά και ξανά για τον Κιλιάν Μπαπέ - Απλώς δεν απαντώ!»

Με αφορμή τις συνεχόμενες ερωτήσεις για το μέλλον του Εμπαπέ και την ενδεχόμενη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής του συλλόγου Κάρλο Αντσελότι πήρε θέση.

Η περίπτωση του Κίλιαν Εμπαπέ αποτελεί δίχως αμφιβολία το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ αυτού του καλοκαιριού. Τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Γάλλου σούπερ σταρ είναι καθημερινά και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη. Να θυμίσουμε, ο 25χρονος διεθνής επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, η οποία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι.

Ωστόσο, η Παρί δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τον επόμενο χρόνο για να μάθει τι σχεδιάζει να κάνει ο Εμπαπέ, διότι το να αφήσει την κατάσταση ως έχει σημαίνει ότι διατρέχει τον κίνδυνο να χαθεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση. Όπως όλα δείχνουν, ο Γάλλος σούπερ σταρ θα κληθεί να πάρει μία σημαντική απόφαση σχετικά με το μέλλον του, μετά τις προθέσεις που έδειξε η ομάδα του.

Όπως έχει διαπιστωθεί πολλάκις, ο Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ οι φήμες για τη μετακίνηση του Γάλλου σταρ στην Ισπανία το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν... οργιάσει. Με αφορμή αυτά τα σενάρια, ο προπονητής των «μερένγκες», Κάρλο Αντσελότι θέλησε να πάρει θέση. Ο Ιταλός τεχνικός δέχεται ασταμάτητα ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο δεν θέλησε να δώσει καμία απάντηση εμμένοντας στην στάση του να μιλάει μόνο για παίκτες που έχει στο ρόστερ της ομάδας του.

«Δεν με πειράζει να με ρωτούν ξανά και ξανά για τον Κιλιάν Μπαπέ… Απλώς δεν απαντώ!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Σάσα Σταμάτη θυμήθηκε όταν είχε βρει τον Εμπαπέ στη Μύκονο: «Έρχεται τζάμπα στον Ολυμπιακό»
REST OF THE WORLD

13:03 - 28.07.2023

Η Σάσα Σταμάτη θυμήθηκε όταν είχε βρει τον Εμπαπέ στη Μύκονο: «Έρχεται τζάμπα στον Ολυμπιακό»

Η Σάσα Σταμάτα είχε συναντήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Μύκονο και αφού θυμήθηκε μια φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί του, έκανε μία αποκάλυψε μέσω instagram story για τον Γάλλο σταρ και τον Ολυμπιακό.

Κινείται για επιθετικό η Παρί ανεξάρτητα από την υπόθεση Εμπαπέ

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας αναζητά ήδη ποδοσφαιριστές ανεξάρτητα από την παρουσία του Εμπαπέ στον σύλλογο ο οποίος θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και όχι στην Σαουδική Αραβία οπού εμπλέκεται το όνομα του. Οι τρείς πιο ισχυρές επιλογές που έχουν στη λίστα τους οι Γάλλοι είναι ο Χάρι Κέϊν, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και ο Ράσμους Χόιλουντ. Σε ότι αφορά τον πρώτο, υπάρχει διάθεση συνεργασίας από τις δύο πλευρές, αλλά εμπόδιο στον «γάμο» αποτελεί η Τότεναμ που δεν παραχωρεί προς το παρόν τον παίκτη. Στο παιχνίδι και ίσως με ένα ελαφρύ προβάδισμα, βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.