Στην Αγγλία για ιατρικά και ανακοινώσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χόιλουντ (vid)

Ράσμους Χόιλουντ

i

©PrtScr youtube

Στην Αγγλία για ιατρικά και ανακοινώσεις από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χόιλουντ (vid)

Ορέστης Καδδάς 11:43 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 01.08.2023

Το σίριαλ της μεταγραφής του Ράσμους Χόιλουντ στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ οδεύει προς την ολοκλήρωσή του με τον Δανό σέντερ φορ να ταξιδεύει για να περάσει ιατρικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί πλέον να χαμογελάει, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ράσμους Χόιλουντ από την Αταλάντα αντί του ποσού που μπορεί να ξεπεράσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Ο Δανός επιθετικός, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζέιμς Ντάκερ, θα ταξιδέψει σήμερα στο Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει ιατρικά, προκειμένου να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και επίσημα.

Η Γιουνάιτεντ έδωσε μεγάλη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον 20χρόνο αλλά οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήταν αυτοί που τελικά βγήκαν νικητές. Η Premier League ξεκινάει σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ να αγωνίζεται τη Δευτέρα 14 Αυγούστου εντός έδρας με τη Γουλβς. Ο Ολλανδός προπονητής σίγουρα θα ελπίζει να έχει τον Δανό στη διάθεση του για την πρεμιέρα και γιατί όχι και στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ράσμους Χόιλουντ πήγε στην Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι από την Στούρμ Γκράτς έναντι 17,2 εκατομμυρίων ευρώ και ήταν βασικός σε πολλά παιχνίδια στην ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι, παίρνοντας τη θέση του Ντουβάν Ζαπάτα που είχε και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Χόιλουντ στην πρώτη του χρονιά στην Ιταλία πέτυχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο, αριθμοί όμως που ήταν αρκετοί για να δελεάσουν τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Η μεταγραφή του έχει ήδη φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο των «Μπεργκαμάσκι» με τον Ελ Μπιλάλ Τουρέ να έρχεται ουσιαστικά ως αντικαταστάτης του από την Αλμερία με το ποσό των 28 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές και στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ και συγκεκριμένα με τον Αντονί Μαρσιάλ, για τον οποίο εφόσον έρθει μια ικανοποιητική προσφορά μάλλον θα πωληθεί.