Ονάνα για το περιστατικό με Μαγκουάιρ: «Είναι καλός παίκτης και απαιτώ πολλά από αυτόν»

Αντρέ Ονάνα

i

©PrtScr

Ονάνα για το περιστατικό με Μαγκουάιρ: «Είναι καλός παίκτης και απαιτώ πολλά από αυτόν»

Κώστας Τσιακλής 16:10 - 31.07.2023

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντρέ Ονάναμ μίλησε για το περιστατικό με τον Χάρι Μαγκουάιρ και ανέφερε πως ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός είναι καλός παίκτης και γι' αυτό απαιτεί πολλά από αυτόν.

Ο Αντρέ Ονάνα παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για το περιστατικό με τον Χάρι Μαγκουάιρ, που ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας έβαλε τις φωνές στον Άγγλο κεντρικό αμυντικό για ένα λάθος που έκανε στο φιλικό με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Ονάνα ουσιαστικά είπε πως αντέδρασε έτσι επειδή θεωρεί τον Μαγκουάιρ έναν καλό παίκτη και απαιτεί πολλά αυτόν.

Ο Μαγκουάιρ λοιπόν στο φιλικό με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε μια ριψοκίνδυνη πάσα που τελικά οδήγησε σε λάθος, το οποίο θα μπορούσε να μετουσίωνε σε γκολ η γερμανική ομάδα. Για καλή τύχης της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ το νέο απόκτημα της Γιουνάιτεντ στη μόλις δεύτερή του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας έκανε μεγάλη απόκρουση γλιτώνοντας το γκολ αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να τα «ψάλλει» στον πρώην αρχηγό της ομάδας.

Το περιστατικό αυτό όπως ήταν λογικό έγινε viral ωστόσο ο Ονάνα θέλησε να εξηγήσει το λόγο που προέβη σε αυτήν την αντίδραση. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας δεν είχε κάποια κουβέντα να πει για τον Μαγκουάιρ και δήλωσε πως ο Άγγλος είναι ένας καλός παίκτης και για αυτόν τον λόγο απαιτεί πολλά από αυτόν.

«Ο Χάρι είναι ένας φανταστικός παίκτης»

«Προσπαθώ να του μιλάω πολύ γιατί ξέρω ότι είναι καλός παίκτης, είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Αυτό είναι μεγάλο και είναι καλός με την μπάλα, οπότε θα απαιτούσα πολλά και είναι καλός, υπέροχος τύπος. Έχω καλή σχέση μαζί του. Πρέπει να είμαι και πρέπει να είναι έτοιμος και μίλησα μαζί του γιατί όταν είμαι μέσα στην εστία απαιτώ από όλους πολλά.

Θα ξεκινήσω από τον εαυτό μου γιατί πιστεύω ότι είμαστε μαζί σε αυτό και τα λάθη θα έρθουν. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε να κάνουμε λάθη γιατί αυτό είναι μέρος της ζωής και μαθαίνουμε από τα λάθη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 1 δισ. ευρώ μετά την 10ετή επέκτασης συμφωνίας με την Adidas!
PREMIER LEAGUE

15:55 - 31.07.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 1 δισ. ευρώ μετά την 10ετή επέκτασης συμφωνίας με την Adidas!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Adidas ανανέωσαν τη συμφωνία τους για τα επόμενα 10 χρόνια, η οποία θα φέρει το ποσό «μαμούθ» στους «Κόκκινους Διαβόλους» που υπολογίζεται στο 1 δις. ευρώ.

Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό μας. Και αν θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια θα πρέπει να απαιτήσουμε πολλά. Και για μένα, είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με αυτά τα παιδιά, ο Χάρι είναι ένας κορυφαίος τύπος και ένας φανταστικός παίκτης. Θα προχωρήσουμε».