Κλοπ για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Εμπαπέ: «Γελάμε με αυτές τις φήμες»

Γιούργκεν Κλοπ

i

Γιούργκεν Κλοπ/PrtScr

Κλοπ για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Εμπαπέ: «Γελάμε με αυτές τις φήμες»

Κώστας Τσιακλής 21:12 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 31.07.2023

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός είπε πως γελάνε με αυτές τις φήμες.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την ομάδα του να βρίσκεται στη διεκδίκηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γερμανός τεχνικός μάλιστα είπε πως γελάνε με αυτές τις συνδέσεις!

Το σήριαλ με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί μετά την απόφαση του Γάλλου επιθετικού να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2025. Μια από τις ομάδες που συνδέθηκαν με την περίπτωση του είναι η Λίβερπουλ ωστόσο ο προπονητής της, Γιούργκεν Κλοπ, έχει αντίθετη άποψη.

Ο Γερμανός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις και διέψευσε κατηγορηματικά αυτή τη μεταγραφή αφού είπε πως γελάνε με αυτές τις φήμες που ακούγονται. Ο Κλοπ αστειεύτηκε επίσης πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να θέλει κάποιος να του κάνει έκπληξη.

«Για τις φήμες για Εμπαπέ και Λίβερπουλ; Γελάμε με αυτές! Μπορώ να πω ότι πιστεύω ότι είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά οι οικονομικές συνθήκες δεν μας ταιριάζουν καθόλου. Δεν θα ήθελα να καταστρέψω την ιστορία τώρα, αλλά από όσο ξέρω, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό. Είναι πιθανό κάποιος άλλος από τον σύλλογο να ετοιμάζει κάτι και να θέλει να με εκπλήξει, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί τα οκτώ χρόνια που είμαι εδώ. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Εστιάζουν την προσοχή τους στον Λάβια οι «κόκκινοι»

Η Λίβερπουλ εστιάζει την προσοχή της στην ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Ρομέο Λάβια. Σύμφωνα λοιπόν, με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο,οι «κόκκινοι» έχουν ετοιμάσει τη δεύτερη τους πρόταση για τον 19χρονο Βέλγο, η οποία αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ και είναι έτοιμοι να την καταθέσουν στην Σαουθάμπτον.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο και οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ πιστεύουν ότι υπό την καθοδήγηση του Γιούργκεν Κλοπ, θα μπορέσει να βγάλει όλες του τις αρετές στον αγωνιστικό χώρο.