Πρόταση της Τσέλσι σε Μπράιτον για Σάντσεθ

Ρόμπερτ Σάντσεθ

i

©PrtScr

Πρόταση της Τσέλσι σε Μπράιτον για Σάντσεθ

Κώστας Τσιακλής 19:05 - 31.07.2023

Η Τσέλσι ψάχνει για τερματοφύλακα και φέρεται να έχει κάνει πρόταση στη Μπράιτον για τον Ρόμπερτ Σάντσεθ.

Η Τσέλσι κινείται για απόκτηση τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Εντουάρντ Μεντί και φέρεται να έκανε πρόταση στη Μπράιτον για τον Ρόμπερτ Σάντσεθ. Καμία απάντηση για την ώρα από τους «γλάρους».

Η έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο «Στάνφορντ Μπριτζ» έχει προκαλέσει ήδη πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Τσέλσι ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από τους παίκτες που πέρασαν την πόρτα της εξόδου είναι ο Εντουάρντ Μεντί που αποκτήθηκε από την Αλ Αχλί με 18.5 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή η αποχώρηση αναγκάζει τους «μπλε» να βγουν στο μεταγραφικό παζάρι και να ψάξουν τον άνθρωπο που θα πλαισιώσει τον Κέπα κάτω από τα δοκάρια. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση για να αποκτήσει τον Ρόμπερτ Σάντσεθ από τη Μπράιτον.

Για την ώρα δεν έχει αναφερθεί το ποσό της προσφοράς αλλά γίνεται λόγος ότι δεν υπάρχει κάποια απάντηση μέχρι στιγμής από τους «γλάρους». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ισχυρίζεται πως οι «γλάροι» ελπίζουν στην αποχώρηση του Ισπανού. Ο Σάντσεθ δεν βρίσκεται και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μπράιτον αφού την περασμένη σεζόν έχασε τη θέση του από τον Τζέισον Στιλ ενώ φέτος έχει αποκτηθεί και ο Μπαρτ Βερτμπρούγκεν με 20 εκατομμύρια ευρώ από την Άντερλεχτ. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Ισπανός τερματοφύλακας αποδέχθηκε ήδη την πρόταση της Τσέλσι. Εκεί βρίσκεται και ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Μπράιτον, Μπεν Ρόμπερτς, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του 25χρονου.

Ο Σάντσεθ βρίσκεται στη Μπράιτον από το 2013 όταν και αποκτήθηκε από την ακαδημία της Λεβάντε. Με την πρώτη ομάδα των Άγγλων έφτασε τις 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 29 ανέπαφες εστίες.

Πάντως γίνεται λόγος ότι το ποσό που θα ζητήσει η Μπράιτον αναμένεται να είναι πρόβλημα και αυτό είναι αποδεδειγμένο και από την περίπτωση του Μόισες Καϊσέδο. Η Τσέλσι είχε επιστρέψει στη διεκδίκηση του με νέα βελτιωμένη πρόταση όμως και πάλι η απάντηση των «γλάρων» φέρεται να ήταν αρνητική. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η προσφορά των Λονδρέζων ήταν 93 εκατομμύρια ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων συνεχίζονται.