H Τσέλσι μπαίνει «σφήνα» στη Λίβερπουλ για Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Ιntime

H Τσέλσι μπαίνει «σφήνα» στη Λίβερπουλ για Εμπαπέ!

Ιάσονας Τσίλης 12:35 - 31.07.2023

Σε σίριαλ πολλών επεισοδίων εξελίσσεται η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, με την Τσέλσι να προσπαθεί να τον κάνει δικό της, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, την ώρα που η Λίβερπουλ είχε την... ίδια σκέψη πρώτη!

Ο Γάλλος σταρ, απέρριψε πρόταση σχεδόν 700 εκατομμυρίων από την Αλ Χιλάλ, δηλώνοντας πρακτικά ότι στόχος του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται «στα μαχαίρια» με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να επιθυμούν την πώληση του αυτό το καλοκαίρι ώστε να μην αποχωρήσει του χρόνου ως ελεύθερος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, διακαής πόθος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2018, αρνείται να δώσει τα 250 εκατομμύρια που ζητάει η Παρί και έτσι μπαίνουν κι άλλοι ευρωπαϊκοί γίγαντες στο χορό.

Πρόσφατα η Λίβερπουλ εξέφρασε έντονο ενδιαφέρον για τον Εμπαπέ, ξεκινώντας συζητήσεις με τους ανθρώπους της Παρί για πιθανό δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο. Άλλωστε, ο Γάλλος έχει μια... ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους «κόκκινους», με τους οποίους είχε συζητήσει ξανά, πέντε χρόνια πριν για ενδεχόμενη μετακίνηση του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, η Λίβερπουλ είναι η αγαπημένη ομάδα της μητέρας του. «Δεν ξέρω γιατί, θα πρέπει να τη ρωτήσετε. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και συναντήθηκα μαζί τους πέντε χρόνια πριν», είχε δηλώσει πρόσφατα στην Telegraph, ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Τσέλσι, αποφάσισε να κάνει και εκείνη μπάσιμο για το πιο hot όνομα του καλοκαιριού και προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την Παρί για δανεισμό του Εμπαπέ για ένα χρόνο, ακριβώς ότι ζητάει και η αντίπαλος της στην Premier League.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, μετά από μια απογοητευτική σεζόν, στην οποία τερμάτισαν 12οι στο πρωτάθλημα, επιθυμούν να χτίσουν απ'την αρχή την ομάδα τους και μια ενδεχόμενη προσθήκη του 25χρονου αστέρα, θα αποτελούσε τεράστια κίνηση.

Η Παρί είναι ανοικτή σε συζητήσεις, αρκεί να τηρηθούν οι οικονομικές προϋποθέσεις που θα θέσει προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στις 13 Αυγούστου, Τσέλσι και Λίβερπουλ αναμετρώνται στην πρεμιέρα της Premier League. Είναι πιθανό, ο Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνίζεται σε αυτή την αναμέτρηση, το θέμα είναι όμως, με ποια φανέλα...