Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε διορία στον Εμπαπέ μέχρι τις 12 Αυγούστου

Κίλιαν Εμπαπέ

i

© Intime

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε διορία στον Εμπαπέ μέχρι τις 12 Αυγούστου

Το μεταγραφικό σίριαλ μεταξύ του Εμπαπέ και της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται, ωστόσο η «Βασίλισσα» έβαλε το δικό της... deadline.

Μετά το χρονικό περιθώριο που έβαλε η Λανς για τον Λιβάι Γκαρσία, ακολούθησε το παρόμοιο... deadline της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περιμένει την πολυαναμενόμενη απάντηση του Κίλιαν Εμπαπέ. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της ESPN αναφέρει χαρακτηριστικά πως οι «μερένγκες» θα κάνουν τις προσπάθειες να τον αποκτήσουν μέχρι τις 12 Αυγούστου. Εάν μέχρι εκείνη το χρονικό σημείο δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή με την Παρί Σεν Ζερμέν και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, τότε δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη προσθήκη στο ρόστερ των Μαδριλένων.

Ο λόγος που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία, αφορά την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι προγραμματισμένη για εκείνη τη μέρα, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο στόχος του συλλόγου είναι μέχρι τότε να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφικές κινήσεις και το ρόστερ να είναι πλήρες.

Σε ότι αφορά την πλευρά του Εμπαπέ, ο Γάλλος σούπερ σταρ ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή της Παρί που ταξίδεψε στην Ασία για περιοδεία και φιλικούς αγώνες προετοιμασίας δεν έχει κάνει ακόμη γνωστή την οριστική του απόφαση.

Η Mirror αποκαλύπτει μπάσιμο της Λίβερπουλ για δανεισμό

Τις τελευταίες ώρες, ένα δημοσίευμα της Mirror ήρθε νσ βάλει... φωτιά στις μεταγραφικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κάνει δικό της τον Γάλλο σούπερ σταρ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Οι Παριζιάνοι φοβούνται πως θα τον χάσουν ελεύθερο του χρόνου και βλέπουν πολύ θετικά την προοπτική της μετακίνησης του στο Μέρσεϊσαϊντ, καθώς θα βάλουν αρκετά χρήματα στα ταμεία τους αν και εφόσον επιτευχθεί αυτή η συμφωνία.

Μάλιστα, πρόκειται για ένα ενδεχόμενο, που θα συνέφερε και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αφού θα μπορούσε να παίξει για ένα χρόνο στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου και την επόμενη σεζόν να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, που τόσο φαίνεται να επιθυμεί.