Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Καϊσέδο - Την απέρριψε αμέσως η Μπράιτον

Μόισες Καϊσέδο

i

©Intime

Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Καϊσέδο - Την απέρριψε αμέσως η Μπράιτον

Κώστας Τσιακλής 22:10 - 27.07.2023

Η Τσέλσι επέστρεψε με μια νέα μεγάλη πρόταση για τον Μόισες Καϊσέδο όμως είδε τη Μπράιτον να την απορρίπτει αμέσως.

Ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού αποτελεί η περίπτωση του Μόισες Καϊσέδο. Η Τσέλσι επέστρεψε με νέα μεγάλη πρόταση για τον άσο από το Εκουαδόρ όμως η Μπράιτον είπε και πάλι «όχι».

Η Τσέλσι πέρασε σε νέα εποχή μετά την έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τουλάχιστον 12 παίκτες έχουν περάσει ήδη την πόρτα της εξόδου. Από την άλλη μεταγραφή στο «Στανφορντ Μπριτζ» έχουν πάρει η Κρίστοφερ Ενκουνκού, Νίκολας Τζάκσον και ο νεαρός Άνγκελο.

Ένας από τους διακαής πόθους των «μπλε» είναι ο Μόισες Καϊσέδο της Μπράιτον. Η Τσέλσι επέστρεψε ξανά στη διεκδίκηση του με νέα βελτιωμένη πρόταση όμως και πάλι η απάντηση των «γλάρων» φέρεται να ήταν αρνητική. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η προσφορά των Λονδρέζων ήταν 93 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μπράιτον είχε απορρίψει και μια πρόταση αξίας 81,5 εκατομμυρίων ευρώ αφού θεώρησαν ότι το ποσό ήταν πολύ μικρότερο από την αποτίμησή τους για τον μέσο από το Εκουαδόρ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τον περασμένο Μάρτιο ο Καϊσέδο είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μπράιτον μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η περίπτωση του Καϊσέδο οδηγεί σε σήριαλ αφού τον περασμένο Ιανουάριο η Άρσεναλ είχε κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει όμως τελικά δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Μπράιτον. Για τον ποδοσφαιριστή είχαν ενδιαφερθεί επίσης οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Καϊσέδο βρίσκεται στη Μπράιτον από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν και αποκτήθηκε με πέντε εκατομμύρια ευρώ από την Ιντεπετιέντε. Την αμέσως επόμενη σεζόν ο 21χρονος μέσος είχε δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο στη βελγική Μπέρσοτ.

Το αντίο του Κλοπ στον Χέντερσον: «Είσαι ένας θρύλος, θα μας λείψεις...»
PREMIER LEAGUE

16:11 - 27.07.2023

Το αντίο του Κλοπ στον Χέντερσον: «Είσαι ένας θρύλος, θα μας λείψεις...»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποχαιρέτησε και αυτός τον Τζόρνταν Χέντερσον που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ. Ο Γερμανός προπονητής είπε μεταξύ άλλων στον Άγγλο πως είναι ένας θρύλος και ότι θα λείψει σε όλους.

Τελικά επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Ο Καϊσέδο έφτασε τις 53 συμμετοχές και έχει απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ. Επίσης κατάφερε να καθιερωθεί στην Εθνική Εκουαδόρ και βρέθηκε κανονικά στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.