Η τρίτη εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι «ηλεκτρίζει» (vid)

Τρίτη εμφάνιση Μάντσεστερ Σίτι

i

©Manchester City

Η τρίτη εμφάνιση της Μάντσεστερ Σίτι «ηλεκτρίζει» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:30 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 26.07.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε την τρίτη εμφάνισή της, η οποία δημιουργήθηκε με συγκεκριμένο σχέδιο και κόνσεπτ, ενόψει της νέας σεζόν 2023/24!

Την Τρίτη (25/7), μέσα από ένα εμπνευσμένο βίντεο, η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε τη τρίτη φανέλα, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Λοιπόν η φανέλα των «πολιτών» είναι σε μπλε σκούρο χρώμα και έχει διάσπαρτες… αστραπές σε γαλάζιο χρώμα και μπροστά τον χορηγό και το σήμα σε ροζ. 

Οι νικητές του τρεμπλ δημοσίευσαν ένα βίντεο το πρωί της Τρίτης ανακοινώνοντας τη νέα τους φανέλα, με τους Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζακ Γκρίλις και το νέο απόκτημα της ομάδας, Ματέο Κόβασιτς να επιδεικνύουν την εντυπωσιακή φανέλα. 

Το πιο πρόσφατο κιτ ισχυρίζεται ότι τροφοδοτείται από τη Σίτι, με τον ηλεκτρισμό ένα εμφανές θέμα στη φανέλα για να ενσαρκώνει την παλλόμενη ζωή και τον δυναμισμό του «σπιτιού» τους στο Μάντσεστερ. 

Ένα βίντεο διάρκειας 51 δευτερολέπτων κυκλοφόρησε από τον λογαριασμό του συλλόγου στο Twitter, με παίκτες να ποζάρουν στα νέα τους νήματα σε ένα αστικό τοπίο εμπνευσμένο από το Τόκιο, με φωτισμό φθορισμού να φωτίζει ένα αμυδρό φωτισμένο σκηνικό στο Tokyo Kabuki Hall. 

Η μετακόμιση του 2003 σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας εποχής για τον σύλλογο, που ορίστηκε από νέα ρεκόρ, νέους θρύλους και στιγμές μεγαλείου Το αναδρομικό σχέδιο είναι ένας φόρος τιμής στον σύλλογο που γιορτάζει την 20η επέτειό από τη μετακίνηση της ομάδας στο «Έτιχαντ». Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί μια εκτός έδρας φανέλα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, με την έναρξη της σεζόν 2023-24 να απέχει λιγότερο από δύο εβδομάδες. 

«Η νέα μας τρίτη φανέλα είναι εμπνευσμένη από το αστραπιαίο στυλ παιχνιδιού της ομάδας και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από την ατμόσφαιρα μεταξύ των οπαδών, των παικτών και του σταφ. Ένας καθαρός… ηλεκτρισμός», αναφέρει η Σίτι.